DAVALA MU JE ZNAKE NA ŽURKI Sandra Rešić rešila da otkrije istinu: Bilal je Maji bio za ubijanje dosade
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Otkako je u "Zadrugu 6" ušao Filip Car nastao je pravi kolaps među zadrugarkama. Mnoge su se borile za njegovu pažnju, a za sada ga je zadržala Milica Veselinović.

Pevačica i bivša zadrugarka koja ih sve odlično poznaje, Sandra Rešić, prokomentarisala je trenutnu situaciju u Beloj kući.

DAVALA MU JE ZNAKE NA ŽURKI Sandra Rešić rešila da otkrije istinu: Bilal je Maji bio za ubijanje dosade

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Što se tiče Milice i Cara, znala sam da Milica očekuje "sneg" jer već dugo priča o tome, a ja sam iz svojih informacija spolja, još davno znala ko je "sneg", tako da me njeno ponašanje ne čudi, ali sam zapravo šokirana koliko je daleko to od one Milice koju sam ja poznavala. Skoro mi je neko pomenuo citiraću: "Izgleda da je onaj Mensur bio u pravu, da bi je razvlačili da nije njega bilo" ja sam iskreno na tu konstataciju ćutala. Biti ili pokušavati da budeš sa najvećim rijaliti neprijateljem svog bivšeg momka, to je čak i za neka čuda koja smo viđali u rijalitiju previše. Ne sviđa mi njeno učestvovanje ove godine. Očekivala sam mnogo više... Iskrenih emocija nema, ni sa jedne strane, Milici je izazov i možda plan da nastavi ono što nije uspela napolju sa Filipom, jer znam za njihova dopisivanja odavno. A Filip se zeza, namerno udarajući kontru ne samo Maji, nego svima - rekla je Sandra.

Ona je istakla da je Maja Marinković još odavno priželjkivala da Filip uđe, te da joj je i tokom njene posete "Zadruzi" postavljala pitanja o njemu u šiframa.

MAJI NEĆE BITI DOBRO Posle Filipa i Čorba priznao da ne želi da bude sa njom, skandal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading