POJELI BI HLADNO G*VNO Marko Đedović bez dlake na jeziku udario na zadrugare, a ovo poručio Mensuru, skandal
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Đedović se do sada nije oglašavao povodom dešavanja u "Zadruzi 6", ali je sinoć rešio da razveže jezik i da svoj sud o trenutnim dešavanjima u Beloj kući.

Marko se prvo osvrnuo na odnos Ivana Marinkovića sa Miljanom i Marijom Kulić.

aloonline.me

 

- Jedina stvar koju sam prokomentarisao je onaj potez kad je Marija dozvolila Ivanu da viđa dete. I kao socijalni radnik i kao nekadašnji učesnik "Zadruge" apsolutno podržavam to. Sve ovo posle toga su takve budalaštine i gluposti koje nisu bitne generalno, ali su stvari koje narušavaju njihove odnose. Nadam se da će se pomiriti zbog tog deteta. Sve ostalo je Marijina i Ivanova sujeta. Tako treba da bude - rekao je Marko.

Marko se osvrnuo i na vezu Lazara Čolića Zole sa Anitom Stanojlović.

Većina zadrugara smatra da je odnos Milice Veselinović i Filipa Cara osveta Mensuru Ajdarpašiću.

Printscreen

 

- Nema boljih riba u kući, pa se baš za nju zakačio... Naravno da je to osveta, on je nešto obećao Mensuru, ovo je ispunjavanje obećanja. I to dopisivanje letos, to je bilo preduvertira za ovakve stvari, isteraće on to do kraja. Nije red gde je skupo, nego gde je jeftino. A ne mislim da se Milica sveti, niti mislim da joj se Filip sviđa, mislim da to radi da bi bila zanimljiva i bitna, kao i dosta ljudi koji uplove u svet javnosti. Pojeli bi hladno g*vno - rekao je Marko.

TAJNE IZ PROŠLOSTI ALEKSANDRE NIKOLIĆ LEDE KRV U VENAMA: Detinjstvo joj obeleženo traumama, događaji će vas zgroziti!

Komentari (0)

Loading