ON NIJE NIKAKAV FRAJER Tijana Ajfon urnisala Bilala rečima, pa rekla da li podržava Maju i Filipa Cara
Foto: Alo.rs

Oglasila se Tijanu Ajfon povodom veze njene najbolje drugarice Maje Marinković i Bilala Brajlovića. Starleta je otkrila šta misli o njihovom odnosu, kao i da li će ulazak Filipa Cara poremetiti njen odnos.

Tijana je otkrila da li joj se dopada novi izbor njene prijateljice Maje.

Tijana

Foto: Printscreen/instagram

 

- Maja je moja super drugarica, ali to ne znači da njeni momci moraju da mi se sviđaju. Bilal mi se ne sviđa, što ne znači da je on loš kao osoba. Krenuo je jako celu rijaliti priču, pa se povukao, pa ga sad Maja održava na površini. Tamo se teško može proceniti ko je kakav po ponašanju, ali mnogi ili glume ludilo, ili se predstavljaju luđima nego što jesu, a neki koji su napolju interesantniji i pametniji ne dolaze do izražaja - rekla je ona.

Priznala je šta misli o fizičkom izgledu Bilala Brajlovića i da li je on tip momka koji bi mogao da promeni Maju iz korena jer je u više navrata istakao da je on jedini koji vidi nešto dobro o njoj.

Za sam kraj, Tijana je prokomentarislaa ulazak Filipa Cara u Belu kuću i iznela svoje mišljenje o potencijalnom pomirenju njega i Maje.

ON NIJE NIKAKAV FRAJER Tijana Ajfon urnisala Bilala rečima, pa rekla da li podržava Maju i Filipa Cara

Alo

 

- Car igra igru, jako je pametan, namazan i vrti ih oko prsta. Maja je nepredvidiva, ko zna šta može da uradi. Ja se iskreno nadam da neće imati ništa sa Carem jer je on odavno ispričana priča. Ko još čita stare novine - završava ona.

OVAKO JE MUVAO DALILU Filip Car sada na isti način pokušava da smuva ovu zadrugarku, njenom dečku neće biti dobro

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading