OD SAMOG STARTA KRENULO PO ZLU Dragana Mitar poslala jasnu poruku: Nisam išla da se operišem zato što mi je bilo dosadno
Printscreen

Bivša učesnica rijalitija Zadruga i nekadašnja članica grupe Models Dragana Mitar, ponovo je progovorila o plastičnim operacijama zahvaljujući kojima je u poslednjih par godina promenila lični opis.

Nedavno je otkrila da je 7 puta operisala samo nos, da su joj lekari uzimali delić rebra kako bi nadogradili kost koja je nedostajala, a sada kaže i da je prve silikone stavila nedugo nakon porođaja.

Printscreen

 

- Svi pričaju i pišu o tome što sam toliko puta operisala nos! Radi se o tome da, sam toliko smršala, da mi je nos bio veliki spram lica, pa sam želela nešto na sebi da uradim. Nažalost bilo je nekoliko neuspelih operacija, ali hvala Bogu da sam i to konačno sve rešila!, rekla je Dragana i dodala:

- Nisam ja išla sedam puta da se operišem što mi je bilo dosadno, nego od samog starta je nešto krenulo po zlu. Bogu hvala da sam to uspela da sve ispravim i rešim". Pevačica je otkrila da se nikada nije uplašila za svoj život, ali da je brinula kako će proći svaka naredna intervencija za koju se bude odlučila.

Printscreen/RED TV

 

- Nisam se nikada uplašila nešto preterano za svoj život, ali nije mi bilo ni malo prijatno kada su se dogodile komplikacije. Strahovala sam od svake naredne operacije, kako će da ispadne, ulivala sam sebi nadu da će sve biti dobro, sve dok nisam promenila doktora, neke stvari nisu mogle da se promene.

 Bivša zadrugarka je otkrila šta je sve korigovala na sebi, pa je posavetovala sve mlade devojke da se odluče na promene kako bi bile zadovoljne. 

- Uradila sam prve grudi kada sam završila dojenje, to je bilo pre osam godina.

Alo

 

Nakon toga doktori su me posavetovali da promenim implante i ja sam to uradila.

- Uradila sam sve ono na sebi čime nisam bila zadovoljna. Ja bih zato sve mlade devojke posavetovala da svako ko ima bilo koji nedostatak na sebi treba da ga promeni! Kako radimo na sebi iznutra, treba da radimo i spolja! Ne vidim ništa loše u intervencijama, to nije tabu tema, ljudi treba da menjaju sve ono čime su nezadovoljni. Sve se ogleda spolja, žena je mnogo zadovoljnija kada lepo izgleda i kada se pogleda u ogledalo, jer na taj način dobiješ snage i za mnoge druge stvari.

KRADE ŽENAMA MUŽEVE! Bivša rijaliti učesnica žestoko osudila Maju Marinković

Komentari (1)

Loading
Van Halen

02.01.2023 12:07

Ova se bas unakazila za sve pare.