DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA? Isplivala fotka trudne Ane Korać (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruga Ana Korać, u avgustu mesecu je objavila da je u drugom stanju, te da se povlači sa društvenih mreža i iz medija.

Ana je odlučila da uživa u miru u trudničkim danima. Starleta je u 6. mesecu trudnoće i gotovo se nigde ne može videti. Kako važi za jednu od najatraktivnijih dama sa naše javne scene, koja svom izgledu posvećuje dosta vremena, svi se pitaju kako Ana izgleda u trudnoći!

DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA? Isplivala fotka trudne Ane Korać (FOTO)

Printscreen

 

Na društvenim mrežama se sada pojavila fotografija Koraćeve koja u šestom mesecu doslovno blista! Stomačić joj se nazire, i mnogi trljaju oči jer joj je figura ostala ista.

Ana je došla u jedan beogradski salon kako bi se doterala, sredila frizuru i šminku, a onda i ispozirala, a starleta se spremala za intervju u emisiji "Premijera".

Ana se pre samog intervjua uslikala, držeći se za stomak, kako to trudnice obično rade, a osmeh nije skidala sa lica. Ipak, ono što niko nije mogao da ne primeti, jeste to što se na Ani ni po čemu drugom, osim stomačića, ne može videti da je trudna!

RASPLAKAO SE Mikica Bojanić čim je ugledao decu pustio suzu, evo šta mu je poručila supruga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
JA

13.12.2022 13:24

Pitam se sta ce ove silne starletutke i pevaljke da rade kada ovako zakosene oci izadju iz mode ???