OSIM LEPOTE NEMA NIŠTA DRUGO Stefan Karić udario na Marka Markovića, pa nije sakrio da mu se sviđa Stanija
Foto: Printscreen Pink TV

Ana Spasojević tokom razgovora sa zadrugarima spomenula je bivšeg učesnika Stefana Karića, što je bio odličan povod da bivši zadrugar prokomentariše aktuelna zbivanja, o kojima je jutros govorila zadrugarka.

Naime, ona je poručila da Marko Marković ne bi imao nikakve šanse da je u "Zadruzi" i Stefan Karić.

Printscreen

 

- Volela bih da Karić uđe, još sad slobodan. Ko zna šta bi ovde. Ovde bi noge polomile oko njega. Ma, kakav Marko Marković, pao bi u zaborav za sedam i po sekundi. Ove bi se lomile oko njega, a on bi se vozio samo - zaključila je Spasojevićeva, čije je mišljenje prokomentarisao Karić.

- Hvala Ani na komentaru. Dobri smo prijatelji, jako je gotivim, Anči mi je top. Ona je to više rekla da bi Marka iskompleksirala, jer su njih dvoje, koliko sam ja ispratio, imali neku vezicu, aferu... Opet, kada bih ja ušao, sve bi bilo drugačije. One znaju da sam ja dobar za opstanak za rijaliti, videli smo u prethodnim sezonama po devojkama koje su se lepile za mene, čast izuzecima... Sebe ne želim da omalovažavam i spuštam, mislim da sam pored toga lep i kvalitetan momak, tako da verujem da bi se lepile za mene devojke koje su sada unutra - objasnio je Karić, koji je priznao kakvo mišljenje ima o Marku Markoviću.

Printscreen

 

- Upoznao sam dečka jednom prilikom. Onako, fin, povučen mladić, kulturan, koliko sam mogao da vidim. Mislim da nije tip osobe sa kojim bi bile devojke koje ulaze u rijaliti. Osim lepote ništa više nisam video, drugo nešto. Lepota nije toliko presudna. Ipak, bio je sa Stanijom, jednom od najlepših i najzgodnijih devojaka, tako da - svaka mu čast na tome - rekao je Karić.

NE ODVAJAJU SE NI MINUT Sanja Grujić i Marko Stefanović se nisu razdvojili od jutros, a ona je na sedmom nebu zbog ovog njegovog gesta

Komentari (1)

Loading
Seka

03.11.2022 01:50

Vreme je da Stefan udje u zadrugu...sta vise cekate a tako isto I Stanija...Car takodje . Sta cekate PRODUKCIJO