OPET PROVOCIRA Dalila Dragojević posvetila pesmu Filipu Caru? (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Drugoplasirana učesnica "Zadruga 5", Dalila Dragojević, nedavno je započela medijski rat sa bivšim dečkom Filipom Carem, ali izgleda da nije rekla sve što joj leži na duši, pa je objavila video na kojem peva pesmu "Provereno", koju je, prema mišljenju mnogih, posvetila upravo Caru

Foto: Printscreen/instagram

 

Dalila je nedavno objavila njeno dopisivanje, kao i telefonski poziv sa Filipom Carem, čime je šokirala javnost. Naime, bosanska starleta je iznela dokaz da je Filip Car više puta pokušao da stupi u kontakt sa njom u želji da se pomire, iako je ona htela da prekinu svaku komunikaciju.

Međutim, sinoć je objavila video u kojem peva pesmu "Provereno", a prema mišljenju mnogih, Dragojevićka je stihovima poslala novu poruku Filipu Caru i fanovima.

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kupio je moje srce povoljno, prodao me jednom to je dovoljno... Provereno spava sam, provereno nema plan, istu grešku ponavlja, teško me zaboravlja... Svaki mu je novi dan, emotivno polupan... Sad bi pristao na sve, baš je pukao zar ne - stihovi su pesme koju je Dalila snimila i objavila na svom Instagram profilu čak dva puta u istoj večeri.

ONA LABILNA, A ON DEBIL Nakon Bebicinog ulaska, oglasila Marija Kulić, pa žestoko prokomentarisala dramu između Miljane i Macanovića

Komentari (1)

Loading