PROGOVORILA O TEŠKOM POROĐAJU Jelena Pešić otvorila dušu, pa rekla kroz kakvu je muku prošla sa ćerkom Milom
Foto: Printscreen Magazin IN

Jelena Pešić, bivša rijaliti učesnica sve do sada nije govorila o teškom porođaju i zdravstvenom problemu svoje bebe. Jelena i Mladen Vuletić nedavno su dobili ćerku Milu koja je prevremeno rođena, a bivša zadrugarka je tek sada progovorila o teškom periodu kroz koji su prošle beba i ona

Jeleni je pukao vodenjak u šestom mesecu trudnoće, pa je morala da mesec dana leži u bolnici, nakon čega se porodila carskim rezom. Pešićeva je priznala kada je prvi put ugledala Milu, da je osetila neopisivu sreću - ali i strah.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Najpotresnije mi je bilo što su bile zabranjene posete zbog korone i što dete nisam mogla da vidim mesec dana. Sva sreća slali su nam slike, ali opet gledam sliku i razmišljam da li je tužna. Preveliku podršku sam imala od Mladena, jer je osećao isto što i ja. Doktori na neonatologiji, verujem da su najveći stručnjaci na ovom svetu i oni su mi svaki dan govorili da je dete stabilno, da redovno prate - rekla je Jelena u emsiji na "Red" televiziji, pa nastavila:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Najteži trenutak mi je definitivno bio kada sam izlazila iz porodilišta. Sve trudnice izlaze sa svojim bebama, muževi ih čekaju sa cvećem i balonima, a ja nisam želela ni da se presvučem. Samo sam u bademantilu izašla i sela u kola. U tom tenutku kada odlazim kući, Milu odvode na neonatologiju. Razmišljala sam kako će ona da stigne i javljam se mami - ali to nije nikakva sreća. Da su me pustili da spavam ispred vrata neonatologije, ja bih tamo spavala. Ipak, najsrećni trenutak definitivno mi je bio kada sam dobila poziv da mogu da dođem po dete. Da je dobro i stabilno. Mladen i ja kao da smo imali već desetoro dece - jer smo se tako lepo snašli. Plašila sam se kako ću znati kada je gladna, ali sve znaš - sve osetiš - zaključila je Jelena.

RASKINUĆU UŽIVO SA BEBICOM Miljana Kulić progovorila o svojim emocijama prema Zoli, nije mogla više da izdrži

Komentari (0)

Loading