POSTAĆE PO*NO ZVEZDA Bukti rat između Dalile i Cara, Filip joj poručio samo jedno
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car rano jutros napravili su opšti haos na društvenim mrežama, kad je ona objavila da ju je Filip sa skrivenog broja zvao nekoliko puta, a onda obelodanila i poruke. 

Sada se Filip Car oglasio i poslao jasnu poruku Dalili:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Prenesite mojoj Dudli da sam i dalje slobodan, da se ne sekira i da ni ovaj pokušaj proći neće, baš sam mislio da smo nakon jednog razgovora lepog postali drugari pravi. Ona će uskoro postat prava p*rno zvezda, Boga mi, pa neće morati da lunja, nije brend zaslužio da ovako živi. Veliki pozdrav i za Husa i Eminu, hvala vam što ste ovom svetu podarili takav primerak. Izvinjavam se što sam je uznemiravao svakodnevno. Imao sam i ja te probleme neki dan, neki ludi fan nabavio broj. Ja otišao na kiosk, kupio novi i zdravo, ali Daki moja nije se setila toga… Pozdravlja je njen nikad zaboravljeni plišani i obećava joj kad se pomirimo, kad malo omekša, da ću biti dobar i čuvati je ko kap vode na dlanu.

Printscreen

 

- Baš mi je puno pozdravite, lepoticu moju. Otkako je smršala ko će s njom, gola mi ide po Beogradu, oko moje. Mečku je kupila i ogradu uradila, kupila i Luj Viton patike, stari model iz 2018, ali neka Luj Viton, Daki Šepački piton - zaključio je Car u svom dobro poznatom stilu za Pink.rs

JAVNO JOJ SE OBRATIO Drama dobija novi epilog, Filip Car poslao jasnu poruku Dalili

 

Komentari (0)

Loading