JAVNO JOJ SE OBRATIO Drama dobija novi epilog, Filip Car poslao jasnu poruku Dalili (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Bivši zadrugarski par, Dalila Dragojević i Filip Car, nisu ostali u dobrim odnosima nakon raskida, a nakon optužbi Dragojevićke da je Filip uznemirava, on se oglasio na svom Instagram profilu!

Od ranog jutra društvene mreže gore zbog rata bivših ljubavnika, Filipa Cara i Dalile Dragojević. Nakon što je ona obelodanila pozive i poruke koje dobija od njega, oglasio se i Car, i to sa žestokom porukom.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Brend je totalno poludeo! Evo Filip Car sada zove za dva minuta u 8 sati i 12 minuta, pa neka bude snimljen i objavljen poziv. Je l' moguće da se bavim ovim brendom? Ne može više, kako da ti dokažem da ne može, nema načina moraćeš 77. novi način smisliti. Ajde zove doktor za dva minuta, pa da rešimo i ovu 77. misteriju lude razvratnice. Možeš i na njen broj da se javiš ostavila ti je poruku - glasila je prva objava Filipa Cara, nakon što je Dalila objavila detalje poruka koje joj je slao.

Međutim, on se tu nije zaustavio, pa je usledila još jedna poruka.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Možete li javiti imperiji iz Šu*ka da zovem sa mog broja i da sam se oglasio na ovaj očajni potez i da zovem da se javi i objavi celi poziv uživo trenutni. Dajem Mider Hanumi priliku da opet razgovara sa svojom rak ranom i objavi to, hahhaha... Baš zabavno, samo požurite spava mi se - napisao je Filip na svom Instagram storiju.

ŠOK OBRT Njihov ulazak u Zadrugu 6 izazvaće uragan na imanju

Komentari (0)

Loading