ŠOKIRALA ODGOVOROM Dalila morala da bira između Dejana i Cara, a onda što je izgovorila zateklo je i voditeljku
Printscreen

Dalila Dragojević je u emisiji na Red TV-u, govorila je o svom bivšem mužu Dejanu Dragojeviću i bivšem dečku Filipu Caru.

Naime, bivša zadrugarka je otkrila i ko je po njenom mišljenju bolji čovek.

- Što se tiče moje sezone - ne ponovilo se. Ne bi tako uradila i sa tom osobom. Izabereš pogrešne osobe, i prestaneš da veruješ drugim ljudima zbog toga. Ako krenu sumnje u nekog, uvek ćeš da sumnjaš. Ako bi bilo suđeno da se desi razvod u rijalitiji, bez problema bi to uradila, ali ne na način na koji sam uradila. Ogradila sam svoj odnos sa Filipom, a napadala sam osobu koju nisam trebala. Način na koji sam to uradila, ne bi dopustila sebi to opet - prisetila se Dalila.

Printscreen

 

- Sada kada je sve prošlo, ko je bolja osoba Dejan ili Filip? - upitala je Ana.

- Niko od njih dvojice. Nisam ja neko ko treba da donosi sud o tome. Prema Dejanu sam ispala loša, a Filip je ispao loš prema meni. Jedni drugima smo napakovali loše stvari, to je začarani krug. Oni za sebe smatraju da su dobri ljudi. Neka njihove buduće donose sud o tome - rekla je Dalila, pa dodala:

- Ja znam ko je bolji čovek, ali je nezahvalno da govorim o tome. Znate ko je bio bolji prema meni - završila je ona, a voditeljka je bila zatečena budući na odnos koji je imala i sa jednim i sa drugim.

TAJ KLOŠAR! Majin otac besan kao ris nakon skandaloznoga sukoba i tuče njegove ćerke i Uroša Ćertića

Komentari (0)

Loading