MEMO SHOW Filip Car birao između Dalile i Maje, Seksi "bacao" rime kod Sebilja, a Ćiro se prisetio filmova sa Kusturicom
Printscreen

Novi ekskluzivni serijal "Memo Show" u produkciji Avaz TV, počeo je večeras.

Svakog petka u 20 sati u novoj sezoni Memo donosi intervjue sa megapopularnim ličnostima s ovih prostora iz sveta filma, muzike, šoubiznisa. 

Sezonu otvaraju Filip Car, mladi reper Seksi i sarajevska legenda Ćiro

Filip Car je Memi otkrio koju bi poveo na pusto ostrvu, Maju Marinković ili Dalilu Dragojević te je govorio o ulasku u šestu sezonu Zadruge, reper Seksi je govorio o novim projektima, a legendarni Ćiro se prisetiovremena i filmova sa Emirom Kusturicom. 

MEMO SHOW Filip Car birao između Dalile i Maje, Seksi

Printscreen

 

- To je bila ozbiljna priča između ne i mene, imala je težinu. Kad sam već raskinuo sa njom, trebao sam ostati sam i slobodan - rekao je Filip- 

Na konstataciju Meme da voli njegove zemljake, Filip je rekao:

- Verovatno traži tu neku svoju sreću. Ona je isto verovatno pet godina bila učaurena i ona je imala taj turbolentni odnos sa mnom verovatno i iz te neke pogubljenosti i svog bunila i ludila. Eto imao sam i tu neku opkladu s momcima, nešto smo tumačili na tu temu tih nekih žena iz rijalitija. Što se tiče i Dalile i Maje ja im želim sreću, a pogotovo Dalili - rekao je Car.

IGRAM KLADIONICU OD ROĐENJA Bojan Leksington nezaboravnom provodu u Las Vegasu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ana

15.10.2022 13:07

A šta se Filip više "muva" po Srbiji i Bosni? Ponavlja iste odgovore na ista pitanja. Dvije godine je vapio o kukao za odlaskom u Crikvenicu i životom u krugu porodice i prijatelja a sada se vucara po splavovima,motelima i Etno selu. I dalje se provodi i pije a ne radi ništa. Čemu onda lažna kuknjava za porodicom i rodnim gradom? 30 godina imati a ne raditi ništa,piti i kockati,trezniti se pola dana pa sledeću noć isto, da li je to život!? Da li su njegovi roditelji ponosni i srećni zbog njega?