ADAM JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG UROŠA Kristijan Golubović otkrio stravične detalje iz rijalitija
Foto: privatna arhiva

Kristijan Golubović tvrdi da je uzeo debele pare za učešće u "Zadruzi" i da nema nameru da ih vraća, ali bi voleo da ponovo uđe kako bi nastavio da maltretira Uroša Ćertića, zbog koga je zajedno s Bugarinom Emilom Kamenovim izbačen.

U intervjuu on kaže da smatra da kaskader nije toliko inteligentan da napravi scenu da bi on bio izbačen iz šoua, već da je razlog mnogo ozbiljniji.

ADAM JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG UROŠA Kristijan Golubović otkrio stravične detalje iz rijalitija

E-stock

 

- Uroš je mentalno poremećen. Od kokaina preterana apstinencija. On se nije spustio, stavi u šejker masu amino-kiselina i metan, a metan - to je veštačko. On je kao na kokainu - kaže Kristijan.

- Hoćeš reći da si štitio zadrugare od Ćertića - upitan je.

- Naravno. Uzeo za kosu onog Makedonca i ceo pramen mu iščupao. Plakao je ko kiša. Da nije došao psiholog, izašao bi sa koferima. Rekao im je: "Nemojte da me terate da se obesim." Adam je hteo da izvrši samoubistvo - odgovara Kristijan.

- Tebe se Ćertić plaši - upitan je.

ADAM JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG UROŠA Kristijan Golubović otkrio stravične detalje iz rijalitija

Foto: Alo ilustracija

 

- Da. Ali ja nikoga ne maltretiram, samo nametnem da poštuju autoritet - odgovara Kristijan.

- Svi očekuju tvoj povratak u rijaliti - upitan je Kristijan.

- Dobio sam novac unapred. Basnoslovan. Sada niko to ne traži, niti bih ja vratio. Ako hoćeš da ti ja odradim taj novac, zovi me, ako nećeš, hvala na kićanoviću. Ući ću u rijaliti, pa me budala ubode nožem i, ne daj bože, nešto se odbranim i završim u zatvoru, još i pare da izgubim - odgovara Kristijan.

- Tužilaštvo kaže da nema osnova da te tereti - upitan je.

- Kakvo tužilaštvo?! Znate li zašto su mene izbacili na prevaru? Evo ovako, tebe sam ćušnuo i oni ništa. Aj smirite se. Međutim, šest sati on lupa kamenom u vrata, viče: "Muka mi je, imam potres mozga, polomljena su mi rebra, pišao sam krv" i produkcija se uplaši. Pošalju ga u Urgentni i znate šta je uradio? Kad su ga pitali što je došao, on rekao prebijen sam u rijalitiju. Automatski po službenoj dužnosti, imao povrede ili ne, ide prijava. Mene diskvalifikaju, uzima me policija, ako se ustanovi da je to tako, ostajem. Stiže nalaz, jedna mala čvoruga. Znaš šta kažu: "Ajde, bre, sa trudnom ženom potpiši i ajde." Rekao sam u izjavi da smo radi šoua pravili sprdnju i nikakve tuče nije bilo, sve je izmišljeno - odgovara Kristijan.

ADAM JE HTEO DA SE UBIJE ZBOG UROŠA Kristijan Golubović otkrio stravične detalje iz rijalitija

Foto: Alo ilustracija

 

- Tebe mnogi smatraju nasilnikom - upitan je Kristijan.

- Ja sam nasilnik za nasilnike. Kome sam ja pustio krv? Ko je pao iz udarca? Pazi, Miljana Kulić je polomila deset glava u rijalitiju i ništa. Okrvavila Đedovića, probušila obraz mikrofonom Matoroj, štiklom skoro ubila Lazara. Da sam ja to uradio, deset godina robije sto posto - odgovara Kristijan.

- Ako se vratiš u rijaliti, kakav ti je plan - upitan je.

- Maltretiranje Uroša 24 sata. I to ovako, nasloniću mu čelo na čelo čak i kad vrši veliku nuždu - završava Kristijan.

PRODUKCIJA DONELA ODLUKU Miki Đuričić ni ne sluti šta se dogodilo dok je on u rijalitiju, haos u najavi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kikijev komsija

12.10.2022 10:57

Cuj Kikija da postuju autoritet! Cudo se Adam nije ubio kad je pukla bruka da nije vratio novac ocu poginulog sina!Uzeo je kaparu i nije mu vratio a nije ni pevao. Adam je makedonska bruka.