SVE SE SAZNALO Isplivala prepiska, Kristijan Golubović bivšem cimeru uputio pretnje, Aleksandar otkrio sve
Pink printskrin

Bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka otkrio je sve o prepisci sa Kristijanom Golubovićem koji je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge 6.

Naime, Kristijan je u prepisci navodno uputio najgnusnije uvrede Zverki, te mu preti da se neće provesti dobro, ukoliko bude nastavio da ga spominje u javnosti.

Pink printskrin

 

- Nema sine robija, za takve kao što si ti, tobom se bave slični tebi, dok tata jede rakove i školjkice - glasila je jedna od poruka, a potom sledi i nastavak:

- Pi**ice, opet jedeš go*na? Ti se nećeš smiriti dok ti se ne u*erem u život majmune. E, go*ance malo, šmeker degenerik. Dođi šmekeru da snimamo crtani, da ti se cela nacija smeje.

Alo! Nina Denda

 

Tim povodom oglasio se i Zverka, koji tvrdi da se nije uplašio ovih pretnji.

- Ma smešna priča. Kakav Kristijan, to je onaj Kiki bombona, Kiki na baterije, on je poznat samo kao kriminalac na baterije, ništa drugo. Kristijan mi je pretio, ali kad sam mu rekao da dođe kod mene u kraj, tu sam, kad god bude hteo, ništa posle toga mi nije odgovorio, smešna stvar. Ku*či se po rijalitiju i zamajava narod da je on neki opasan robijaš, mislim, na spavanju bih ga udavio, pa makar opet posle morao da idem u zatvor.

- Prišao bih mu, odvalio bih da sa nečim! Ko se još boji ovih pretnji Pere Detlića? Nisam prijavio policiji, jer ja njega ne smatram za ozbiljnim, koji još kriminalac ulazi u rijaliti i od sebe pravi sprdnju nacije, oblači se u ženu, šminka se i navlači gaće skroz u du*e, kao tange, da pokaže bulju i umeće. Smejurija prava!

POJAVIO SE SNIMAK INTIMNOG ODNOSA Anita Stanojlović progovorila o paklu kroz koji je prošla

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

09.10.2022 20:31

"On je javna ličnost"?!? Svi smemo da ga pominjemo. Smejurija od Gargamela. Gde mu je štrumfeta? 😂🤣😂🤣😂