MAJA NE PRESTAJE DA KOPIRA ANU KORAĆ Marinkovićeva napravila čak istu frizuru, starlete identične (FOTO)
Printscreen

Maja Marinković po svaku cenu želi da bude Ana Korać. Starleta je ponovo iskopirala svoju koleginicu koja više nije deo javnog života jer je rešila da se povuče zbog toga što će za nekoliko meseci da postane majka. Ali, Maja je dobro zapamtila sve njene odevne kombinacije koje je nosila kako u rijalitiju tako i u spoljnom svetu.

Printscreen

 

Ovoga puta se Marinkovićeva odlučila za crnu odevnu kombinaciju, a čak je i punđu napravila jer je u istoj garderobi bila Koraćeva.

Iako je redovno kopira Marinkovićeva se i te kako ljutila kada mediji izveštavaju o tome. Jednom prilikom je Koraćeva istakla da joj je drago kada vidi da Maja želi da bude kao ona:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja verna kopija važi za veliku damu i drago mi je da se i dalje trudi da izdaleka bar podseća na mene. Da zanemarimo to što nosi istu garderobu kao jao, sad je otišla korak dalje, pa se fotografiše na lokacijama u našoj zemlji koje sam već obišla. Što se branja malina tiče, jako sam ponosna što je moj rodni kraj bogat ovom biljkom koja je u svim razvijenim zemljama visoko cenjena sorta, kako zbog neodoljivog izgleda, ukusa i mirisa, a zatim i zbog svojih lekovitih svojstava. Ovo bobičasto voće je tako slatko, a ima tako malo kalorija što je već dovoljan razlog da maksimalno uživamo u njemu dok ga jedemo Ili beremo. Malinu ne može da ubere svako. Eto odgovor na pitanje odakle meni tako maleni struk. Nažalost, nisam imala tu čast da berem njeno visočanstvo Malinu, ali izuzetno cenim ljude koji to rade. Nadam se da je ova mini edukacija poslužila onima koji jedu go*na u Zadruzi 3 što ste imali priliku da vidite. Takve osobe uzalud pokušavaju da naruše moj duševni mir, elementrnim neznanjem, ali nije problem da im pokažem da je korisno nekad pokazati znanje, na pravi način - rekla je nedavno Ana.

KAO UTVARA GLEDA U MENE Maja Marinković otkrila sve o Ćertiću i njegovim emocijama, pa spomenula nju

Komentari (2)

Loading
Zoran

30.09.2022 20:01

Koja budala je zakljucila da je Ana i Maja identicne. U cemu. Jedna originL a druga neuspesna klonirana kokoska.

Mira

30.09.2022 20:29

Majo svaka ti cast samo nastavi da kopiras koracku ja te podrzavam i uvjek cu te podrzavati o tebi mislim sve najbolje samo napred majo pokazi svima kosi i stasi i jos nesto samo nastavi da vredjas i ponizavas nikolicku