JOVANA I FILIP SE KRIŠOM VIDELI U BEOGRADU Otkriveno sve, Ljubisavljevića na kraju poklekla i priznala: Bila bih sa njim
Printscreen

Jovana Ljubisavljević nedavno je raskinula sa Stefanom Karićem, a sada je uhvaćena u društvu Filipa Cara.

Naime, oni su uživali u jednom restoranu u centru Beograda. Car se trudio da ostavi dobar utisak na Jovanu i sve vreme ju je zasmejavao, a ona se kikotala.

- Filip mi je pričao da mu se Jovana odavno sviđa, ali nije hteo ništa da pokuša s njom jer je bila u vezi sa njegovim drugarom Stefanom Karićem. Ali kad je čuo da su raskinuli, rešio je da napravi prvi korak - priča izvor blizak rijaliti zavodniku i otkriva kako je prošao njihov prvi ljubavni sastanak:

- Rekao mi je da je imao tremu! Do sada nije morao previše da se trudi oko devojaka, ali zna da je Jovana "tvrd orah"... Ona je, s druge strane, bila opuštena, sve vreme se smejala, ali je više pričala o poslu nego o emocijama. Filip je primetio da su ih mnogi gosti prepoznali i da su piljili u njih. Zato nije ni pokušao da je poljubi, mada joj je sve vreme delio komplimente i šakom i kapom - dodaje izvor.

Foto: Instagram/printscreen

 

Posle tri sata njih dvoje su napustili restoran.

- Svako je krenuo svojim putem, ali dogovorili su se da se uskoro ponovo vide - kaže sagovornik.

Jovana se pravdala da joj je Filip samo drug.

- Filip i ja smo otišli na ručak posle snimanja moje emisije. On je kvalitetan momak, s kojim imam o čemu da pričam. Ne družimo se intenzivno, ali smo i u rijalitiju imali izvanredan odnos. Ovo je više bio poslovni sastanak, a ne ljubavni, nisam raspoložena za to... Filip je super momak, ali ne dopada mi se. Da je suprotno, bila bih sa njim! - kaže misica.

RUKE ĆU TI SLOMITI Obezbeđenje uputilo stravične pretnje zadrugaru, ovo se do sada nije desilo u Zadruzi, isplivao snimak

Komentari (0)

Loading