PREVIŠE SE LOŠIH I DOBRIH STVARI IZDOGAĐALO Car progovorio o odnosu sa Dalilom, priznao da li se čuju
Printscreen

Filip Car se pojavio u jednoj emisiji i tom prilikom otkrio u kakvom je odnosu sa Dalilom, kao i kako bi se osećao kada bi je sreo.

Naime, Car je ovom prilikom odgovorio na jedno od pitanja sa Instagrama i priznao kako bi se osećao kada bi sreo Dalilu sa novim dečkom.

Printscreen Pink

 

Beograd nije Čikago, moguće je da se sretnemo negde, da li u nekom izlasku, na ulici, tržnom centru, još neki period dok sam ja ovde, neću još dugo boraviti u Beogradu. Nismo ni u kontaktu, a nismo ni u korektnim odnosima, nemamo dodirnih tačaka, ali mislim da nemamo ni zlu krv. Previše se i dobrih i loših stvari izdogađalo da bi se bilo kome nešto remetilo. Meni je žao zbog mnogih stvari koje sam ja učinio njoj, ne znam da li je njoj zbog toga što je učinila meni, ali ja joj želim sve najbolje, želim joj sreću - rekao je Car.

Printscreen Pink

 

- Možda bi mi malo bilo neugodno. Ipak smo bili 10 meseci, da je sretnem negde, možda pod ruku, kako grli ili ljubi nekog, možda bi mi bilo malo neobično ili čudno, možda bih okrenuo glavu, al ne bi me povredilo, ne bi me dotaklo. Ne bi me pogodilo, jer ja sam tu priču odavno završio - priznao je Car.

Podsetimo, često se pominje njegovo ime u Zadruzi 6, iako nije učesnik.

PRVA SVAĐA MAJE I MARKA Marković ne zna šta ga je snašlo, Marinkovićeva ušla u crveno i krenuo je haos

Komentari (0)

Loading