MILJANA IM NIJE DALA MIRA NI DANJU NI NOĆU Mišelove komšije progovorile o haosu sa Kulićevom: Ne znam kako su izdržali to
Printscreen

Mišel Gvozdenović preselio se iz Čačka zbog poslovnih obaveza i trenutno živi u Beogradu, ali koristi svaku priliku da obiđe porodičnu kuću, koju je svojevremeno opsedala rijaliti zvezda Miljana Kulić.

Naime, dok je bila opsednuta pevačem, ona je malo-malo upadala u njegov dom i, kako je tvrdio on, ali i njegovi roditelji, trpeo ozbiljnu torturu, zbog koje je reagovala policija.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Komšije Gvozdenovića još uvek nisu zaboravile nemile scene koje su se odvijale u dvorištu, a koje je Miljana priređivala zvezdi "Granda".

Mišel je detinjstvo proveo u Holandiji, gde se i školovao, a sa 20 godina vratio se u Srbiju i započeo život u Čačku. Za pevača komšije su imale samo reči hvale:

- Danas mi je sve to smešno, ali bilo je strašno koliko je Miljana uhodila Mišela i šta je sve radila da privuče njegovu pažnju. Ona je divljala ispred njegove kuće, skupljali smo se da gledamo taj cirkus. Dolazila je i pevala mu ljubavne pesme, pisala poruke na kapiji, ostavljala ceduljice sa brojem telefona...

Printscreen

 

- Nije im davala mira ni danju ni noću, ne znam kako su ljudi to sve izdržali. Mišel ni polovinu stvari koje su se desile nije hteo da iznese u "Zadruzi" - ispričala je Gvozdenovićeva komšinica i dodala da njega popularnost nije promenila:

- On je isto dete, uvek je ljubazan i nasmejan. Nije mu slava udarila u glavu kao drugima, i posle takmičenja i rijalitija ostao je normalan. Lepo je vaspitan - zaključila je ona.

MNOGO JE GLUPA I ISKOMPLEKSIRANA Ivan izneo nove detalje veze sa Sofijom

Komentari (0)

Loading