SADA JE SREĆNA I ISPUNJENA SA MLADENOM Ispovest Jelene Pešić nikoga nije ostavila ravnodušnim
Printscreen

Voditeljka Jelena Pešić sada uživa u ljubavi i braku sa Mladenom Vuletićem, nedavno su dobili dete, a jednom prilikom rastužila je celu Srbiju.

Naime, dok je Jelena bila u "Zadruzi" pričala je o svom bratu koji ima Daunov sindrom, a jednom ju je i posetio u rijaltiju. Ona je otkrila da je porodica dala mnogo novca na njegovo lečenje.

SADA JE SREĆNA I ISPUNJENA SA MLADENOM Ispovest Jelene Pešić nikoga nije ostavila ravnodušnim

Printscreen

 

- On je presrećan to kad čuje da ga pozdravljamo. Znaš li ti šta je to za njega... On voli tako da izmišlja neke priče kad nije u centru pažnje. Samo da privuče pažnju, voli tako to. Peca je prvi od nas. U to vreme nisu ni rađene te analize, a sad se to radi. Dve nedelje pre, kad je krenuo porođaj, videli su da nešto nije u redu. Mami su rekli obavezno da rodi još dece, zbog njega. Ali videli ste, Peca je dosta napredovao. Čak smo nekad i strogi prema njemu, nije bilo povlastica, da ga šuškaju, a on je išao u tu specijalnu školu i bio je malo loše, loše su uticala ta deca na njega, na njega bolje utiče okruženje kao mi - pričala je Jelena u rijalitiju:

- A posle je nastavio školovanje privatno, dolazili su profesori kod nas kući. On po ceo dan peva, i svuda ga ima, igra folklor, ide na košarku, vozi motor, ide sa košarkašima. To mnogo znači za njegov razvoj, a ta deca su generalno odbačena - dodala je ona.

JA SAM BOGAT ČOVEK Čupo Kalač stavio tačku na optužbe da je propao, a tek šta je rekao o Jeleni Golubović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

17.09.2022 21:00

Ne znam ali meni su ova dva lika najljigavija na javnoj sceni.... Iskreno kada ih vidim osetim odbojnost i gađenje, bas su se našli