ŽENA IZ PUBLIKE ZASPALA USRED EMISIJE Zorica Marković napravila šou u programu uživo, zviždala i vikala: Alo devojko, probudi se
Printscreen

Od kako se završila Zadruga 5, ljubitelji ovog televizijskog formata svake večeri mogu da uživaju u emisiji "Narod pita", pa čak i da se uključe u program i postave pitanje gostima. Tu priliku iskoristila je pevačica Zorica Marković, ali njoj fokus nije bio na rijaliti igrače.

Ono što je uobičajeno za ovu emisiju jeste da iza gostiju sedi publika, koja prati dešavanja i saznaje nove informacije Zadrugara. Oni koji gledaju redovno, sigurno su zapazili ženu koja stalno sedi u prvom redu i ima prepoznatljivu frizuru.

ŽENA IZ PUBLIKE ZASPALA USRED EMISIJE Zorica Marković napravila šou u programu uživo, zviždala i vikala: Alo devojko, probudi se

Printscreen

 

Emisija u kojoj su gostovali Sandra Rešić i Miki Đuričić postala je viralna na društvenim mrežama, ali ne zbog njih dvoje, već zbog gledateljke koja je zvala da se obrati upravo ovoj ženi iz publike.

U nekom trenutku u emisiji, koja ide uživo, ova gospođa je zaspala, što je jednu gledateljku baš iznerviralo.

Ona je preko telefona pokušavala da je probudi, pa se drala u slušalicu, a čak je u jednom trenutku i počela da zviždi. Voditeljka Ivana Šopić se izbezumila, pa dodala: "Nije ona tu".

Kako je ova scena izgledala pogledajte u videu:

 

 

TUŽNA FOTOGRAFIJA VLADIMIRA TOMOVIĆA LOMI SRCE Bivši zadrugar ne krije tugu, sa njima je provodio najviše vremena, a sada ih više nema (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Danijela

05.09.2022 17:24

Pa ta svako veče spava u emisihi Narod pita, šteta što ja nisam tamo baš bi se i ja naspavala i zaradila novac na lak način!