SANDRA REŠIĆ NAPUSTILA EMISIJU Njenoj majci se slošilo, ona skočila sa stolice i izašla, a ovo je razbesnelo
Printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić često je na meti komentara da je zaljubljena u pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića.

Sandru je sada jedna gledateljka u emisiji pitala o Dejanu, a ona više nije mogla da sluša priče, pa joj je odbrusila.

Printscreen Pink

 

- Sandra, nije lepo da lažeš gledaoce. Nisi završila nijedan fakultet. Je l' tako? Žena koju povredi prijatelj i emotivni parner, ne može da odgovori na isti način. Zašto lažeš da nemaš emocije prema Dejanu? - kazala je gledateljka.

- Zaista ne mogu više da odgovaram na pitanja u vezi toga, ponovila sam više puta - kazala je Sandra.

Dejan je bio sluđen u teškim momentima, zašto Ana Spasojević nije očekivala ništa od Dejana, a isto mu je pružala utehu? - rekla je gledateljka.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Da, da olakšam svima. Moja zvanična odluka od danas je da ću do kraja lagati da nisam zaljubljena u Dejana Dragojevića. Neka bude da sam zaljubljena, loš sam prijatelj, kako god da bude. Ja ću sada da odem iz emisije, mojoj mami nije dobro. A vi samo pričajte šta god želite. Da se je*em sa svim prijateljima, ne tuširam se i lažem. Pozdrav svima i laku noć - kazala je Sandra.

Sandra je nakon izlaganja, napustila emisiju jer je njenoj mami, Cici, pozlilo.

- Želeo bih da čestitam ovoj gospođi. Ona ovim ranim jutarnjim časovima priča sa velikim žarom o Dejanu i Dalili. Manite se, ljudi svega toga - rekao je Miki.

Printscreen

 

NJOJ RIJALITI UĐE U KRV Miki do detalja prokomentarisao Cara i njegove odabire žena, pa Sandra progovorila o Dalili i njenom osećaj za stid

Komentari (1)

Loading
Sveto

04.09.2022 14:06

Koliko je ovo dramatično i ekskluzivna vest šokantnija nego da je vučić dao ostavku