NJOJ RIJALITI UĐE U KRV Miki do detalja prokomentarisao Cara i njegove odabire žena, pa Sandra progovorila o Dalili i njenom osećaj za stid
Foto: Alo ilustracija

Bivši zadrugar Miki Đurićić je tokom učešća u petoj sezoni "Zadruge" bio jedan od učesnika koji su redovno analizirali i komentarisali postupke zadrugara. A gledaoce je i ovog puta zanimalo Mikijevo, ali i Sandrino mišljenje o aktuelnim temama. 

- Da li si bio iznenađen kada si saznao da se Car pomirio sa Majom. Je l' to radio iz inata ili povređenog ega - pitala je Ivana.

Printscreen Pink

 

- Izgleda da je to jače od njega. Da ne bira pogrešne devojke, bio bi okej momak. Ja sam se distancirao od njega od kad je ušao u vezu sa tim ženama. Valjda ne može sa normalnom ženom da bude, tera ga ta strast valjda ili nešto, ne mogu da ga prokljuvim. Ti njega kad slušaš, on nije glup čovek, pritom je okružen normalnim ljudima. Caru nije glavni problem što pravi nove greške, nego ponavljanje starih. Mislim da se iza površine kretenka, krije okej momak. Ako znaš da nije normalna, mani se, nemoj je ni zvati - rekao je Miki.

- Sandra, pričalo se o tom Dalilinom rođendanu, te smo doznali da je to godišnjica braka. Postavili su joj pitanje što ne promeni to prezime Dragojević bar na Instagramu - rekla je Ivana.

Printscreen Pink

 

- Šta se poremetilo i šta se desilo sa ljudima da mi pričamo o tom rođendanu i o godšinjici braka? Ko je Dalila? Koje je njeno zanimanje da bi se narod bavio Dalilom i njenim rođendanom? Sad mi pričamo. Zamisli, šta li to znači - rekao je Miki.

- Da li misliš da je to provokacija - pitala je voditeljka.

- Meni sad sve tu hoće da eksplodira. Ja sad treba da pričam o Dalilinom rođendanu i da li se to poklopilo. Evo recite mi tri lepe stvari koje su se desile u "Zadruzi", a sad da pitam za loše, nabrojaćemo sto - dodao je Đuričić.

- Bili su lepi ljubavni odnosi, prijateljstva, brakovi - rekla je Ivana.

- Smatram da je Dalila vrlo proračunat i svestan šta radi. Nije ona slučajno odabrala da tada slavi rođendan. Dalila je neko ko će apsolutno napraviti da se ceo svet vrti oko nje, pa neka to bilo pozitivno ili negativno. Prosto takva je i to ne krije. Dalila je tip kome rijaliti uđe u krv. Rekla sam joj da će joj doći trenutak da će da se raspadne. Laka je ona za upoznavanje, ali sa tolikim promenama je teška da je uhvatiš, sigurna sam da i kada je stigne, neće pokazati. Moja percepcija je da svaka reklama nije reklama. Mislim da je Dalila postala zavisnik onoga što donosi rijaliti - rekla je Rešićeva.

Printscreen Pink

 

- Ali odsustvo srama i stida - dodao je Miki.

- Mislim da ima osećaj za sram i stid, ali je ne intresuje. Dalili je samo bitno da je samo u centru pažnje - nastavila je Sandra.

- Ne možeš da kažeš u jednoj rečenici da neko ima osećaj za stid i sram, pa ga ne intresuje. Ne, ako neko ima osećaj, onda razmišlja - ubacio se Miki.

GRINGO OTIŠAO U ZABORAV? Isplivao snimak Dalile Dragojević sa ovim dečkom, zadrugarka se ludo provodila sa Mininim bivšim (VIDEO)

Komentari (1)

Loading
Leo

04.09.2022 18:58

Sandra, nisu ti trebale korekcije lica. Ne licis na sebe. Delujes naduveno. Inace,puno te pozdravljam i podrzavam.