JEDNA VASPITNA OD MENE TI NE GINE Irma čestitala Dalili Dragojević rođendan, pa joj zapretila, sprema se haos nakon ove poruke (FOTO)
Foto: Alo ilustracija

Dalila Dragojević danas je napunila 29 godina, a rođendan joj je čestitala i rijaliti cimerka Irma Serjanić.

Naime, Dalila je dobila pregršt čestitki na društvenim mrežama, a jedna je privukla posebnu pažnju. Čestitka koju joj je uputila bivša drugarica Irma Sejranić izazvaće opšti haos.

JEDNA VASPITNA OD MENE TI NE GINE Irma čestitala Dalili Dragojević rođendan, pa joj zapretila, sprema se haos nakon ove poruke (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dudleks, srećan rođendan. Želim ti nove s*se i koji kubić u g*zi. Želim ti jednu vaspitnu od mene, koja ti svakako ne gine kad-tad... Srećan rođos, voli te tvoja Irma - napisala je bivša zadrugarka.

Podsetimo, Dalila i Irma su bile prijateljice još od detinjstva, a u međuvremenu je došlo do prekida odnosa i žestokih svađa, koje su se nastavile i u "Zadruzi 5", iako je u određenim trenucima dolazilo do primirja i pomirenja.

POLILA PIĆEM FILIPA CARA PRED PUNIM STOLOM Nije mogao da veruje šta mu je uradila, od šoka uradio samo ovo (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zlata

04.09.2022 09:21

A sta reci sto jaranica zeli do juce najboljoj jaranici.Jedna se napalila da je svetska riba a druga joj bila podrska i uzdizala je.Ali kod Dalile nema prijatelja,ona je samoziva i kada iskoristi šutne.Duša naša ,prava prirodna lepotica,slavi rodjendan 28, a kao da slavi 40.

Pera

04.09.2022 09:41

da li imas i malo dostojanstva Irma, ti da joj cestitas rodjendan a ona te samo tako izponizavala. dozovi se pameti i drzi do sebe. bila si u Zadruzi no njena podguzna muva i zato te niko nije cenio.