POLILA PIĆEM FILIPA CARA PRED PUNIM STOLOM Nije mogao da veruje šta mu je uradila, od šoka uradio samo ovo (VIDEO)
Printscreen Tik Tok

Deniz Dejm i Filip Car nedavno su se zbližili na snimanju jednog spota, pa su zajedno proveli strasnu noć, a sad je na društvenim mrežama osvanuo njihov zajednički snimak iz jednog lokala.

U videu vidimo kako Deniz u jednom momentu prilazi Caru, te mu prosipa piće iz čaše po glavi, dok je on potom u neverici gleda zbog učinjenog.

Deniz je ovo, po svemu sudeći, jako zabavilo, dok je Filip odmah ustao sa stolice, u želji da obriše tečnost sa sebe.

 

@eminentan ZAPRATI ME NA PROFILU: @Eminentan DA VIDIS STA JE CAR URADIO NJOJ😂😂 #fyp #fypシ #viral #foryoupage #zadruga ♬ original sound - eminentan

- Između njih su još tamo sevnule varnice i odmah se rodila strast. Oni su nakon snimanja spota otišli zajedno kod nje u stan, gde su proveli burnu noć. Filip je zaboravio svoje naočare za sunce kod Deniz, a ona je čak na svom storiju objavila svoj selfi s njegovim naočarima i tagovala ga. Kad je to video, Filip je poludeo jer nije hteo da se za njih sazna. Zvao je Deniz i preklinjao je da obriše stori, što je ona i uradila - otkrio je bio izvor za "Pink".

 

POLILA PIĆEM FILIPA CARA PRED PUNIM STOLOM Nije mogao da veruje šta mu je uradila, od šoka uradio samo ovo (VIDEO)

Printscreen Tik Tok

 

MILJANA KULIĆ ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI ZARASLOJ U KOROV Zaradila novac u rijalitiju, sagradila vilu, a evo kako je izgledao njen dom (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading