PRVO SUBOTIĆKINO JAVNO OGLAŠAVANJE Aleksandra zapenila od besa, pa svima uputila jasnu poruku
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra Subotić, oprostila je partneru Peci Raspopoviću prevaru sa njenom bivšom drugaricom Majom Marinković, a sada je starleta izašla iz medijske ilegale.

Aleksandra Subotić

Printscreen

 

Naime, Aleksandra već danima svoje fanove čašćava vrelim fotkama sa letovanja, a sada je rešila konačno da se oglasi i na temu nje i Pece.

- Dobila sam potrebu po prvi put da se oglasim za širu javnost u svoje i SUPRUGOVE ime - niti smo se oglašavali za medije, niti cemo se oglašavati. Imam razumevanja za celu priču koja je odjeknula u medijima, za publicitet i zaradu koju donosi odredjenim medijskim kućama koji plasiraju celu tu pricu ali ne mogu da ostanem imuna na laži i neistine koje se plasiraju o meni i o mojoj porodici. Zato bih ovaj put javno zamolila sve medije da priče koje objavljuju ako nista drugo pre toga provere, kao i svoje izvore - 99% ostvari koje se trenutno plasiraju u medijima su malo je reci lazi, mogu se uporediti i sa naučnom fantastikom, a izvori koji se navode kao izvori informcija ne postoje - makar ne u nasoj okolini, i kao naši bliski prijatelji kako se navodi u tekstovima. Ne bih volela da dođemo u situaciju da podnosimo tužbe, i da se gledamo na sudovima - ali ukoliko budemo bili prinuđeni bez obzira na to ko je autor teksta moraće da dokaže istinitost svojih tvrdnji na SUDU.

PRVO SUBOTIĆKINO JAVNO OGLAŠAVANJE Aleksandra zapenila od besa, pa svima uputila jasnu poruku

Foto: Alo ilustracija

 

Podsetimo, kao bomba u javnosti je odjeknulo da je biznismen iz Novog Sada, Peca Raspopović prevario suprugu Aleksandru Subotić sa njenom drugaricom Majom Marinković, koja im je bila stalni gost u kući, a da stvar bude šokantnija Aleksandra je sve to zaboravila i prešla mu preko javne prevare.

SVE JE SMIŠLJENO, PIKIRALA ME DA PREKO MENE DOĐE DO ZADRUGE! Matora iznela šok detalje, pa osula paljbu po bivšoj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading