BILA SAM JAKO UPLAŠENA, TRESLA SAM SE! Oglasila se Aleksandra Nikolić nakon operacije, pa podelila jezive slike sa svojim fanovima: Jedva pijem vodu, trpim strašne bolove (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić hirurškim putem izvadila je biopolimer iz usana, što je pre ulaska u "Zadrugu" uradila i njena suparnica Dalila Dragojević.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ona je sve detalje itnervencije otkrila na svom Jutjubu, gde je pratiocima poakzala i kako izgleda nakon zahvata.

- Ovo sam ja nakon operacije. Imam bolove, ali to je normalno prvog dana. Pijem lekove, iako vodu jedva mogu da popijem uz njih. Ništa ne mogu da jedem, ali i ne traži mi se hrana. Sve je još uvek sveže, nije se namestilo kako treba. Podići će se gornja usna, donja će se spustiti, a otok će proći - objasnila je Aleksandra, pričajući jedva razgovetno od konaca u usnama.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nikad više neću napraviti grešku da odem kod neproverenog hirurga. Usta su mi smetala jer su ružno izgledala i ružno su se snimala. Čovek treba da bude onakav kakav je prirodno, a ne da se koriguje zbog trenda da sve bude što veće, a nekad je manje zapravo prelepo. Niko me nije nagovorio na operaciju, sama sam donela tu odluku - dodala je Nikolićeva.

- Za sedam dana vadim konce. Doktori su mi zabranili da se smejem i da pijem na slamčicu. Bila sam jako uplašena kada sam išla na operaciju. Bukvalno sam se tresla. Ipak, doktor mi je ulio poverenje i ništa osim davanja anestezije nisam osetila. Sad čekamo završne rezultate, ali se nadam da se ništa neće iskomplikovati.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Dođe mi da tužim osobe koje su mi stavljale biopolimer. Uništili su mi usta. Počele su na usnama da mi se prave rupe i neravnine. Niko me nije upozorio na posledice. Videli su da sam klinka i samo su hteli da mi uzmu novac. Više nikada neću raditi ništa, osim što doktor treba da mi sredi ivice usana kad mi skinu konce, ali samo hijaluronom, to je to - dodala je nekadašnja zadrugarka.

- Da sam imala ovu pamet ranije nikada se ne bih ovako unakazila. Imala sam lepe usne, ali čoveku nikad nije dovoljno. Plašim se da zaspim kako ne bih slučajno oštetila konce. Srećom je mama išla sa mnom na operaciju jer ne znam kako bih sama sve to izdržala. Nije svejedno sam otići. Devojke i devojčice, učite se na mom primeru i nemojte da radite kod neproverenih ljudi bilo šta!

SANJA STANKOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI Sada se oglasila, pa poručila samo jedno: Ne mogu da dođem sebi

Komentari (0)

Loading