DALILA POBESNELA ZBOG CARA I MAJE MARINKOVIĆ Dragojevićka kuje osvetu sa Pecom, molila da uradi ovo
Foto: Alo/ilustracija

Dalila Dragojević doživela je napad besa kada je čula da su se Maja Marinković i Filip Car pomirili, te da su javno objavili da su opet u vezi!

Iako je ona sada u šemi sa izvesnim Gringom s kojim uživa u luksuzu, njena opčinjenost Carem očito i dalje traje, pa je, navodno, rešila da se osveti i njemu i Maji!

DALILA POBESNELA ZBOG CARA I MAJE MARINKOVIĆ Dragojevićka kuje osvetu sa Pecom, molila da uradi ovo

Alo

 

- Dalila je, nakon što je čula za pomirenje Maje i Cara, prvo satima histerisala, a onda se malo pribrala i skovala plan - započinje izvor Skandala.

- Odmah je, navodno, preko prijatelja našla broj Pece Raspopovića s kojim je Maja bila u šemi do pre desetak dana i pozvala ga da se dogovore oko osvete. Nije mnogo okolišala, već je, navodno, prešla na stvar i rekla mu da moraju zajedno da oduvaju Maju i Cara jer će im to oboma odgovarati, njoj jer je povređena, a njemu jer Maja javno preti da zna mnoge stvari o njemu i čak je i rekla da će ga raskrinkati ako joj stane na put. Dalili je u interesu da zaplaši Cara i Maju i da ih oboje ukloni sa medijske scene. Nju je baš briga što su oni opet zajedno, jer kako kaže, zaslužuju jedno drugo, međutim, ne može očima da ih gleda, pa navodno planira da ih preko Pece Raspopovića nekako zaplaši i da učini kao da ne postoje, bar u javnom životu u kom je ona sada i te kako zastupljena. Peca joj je, navodno, bogzna kako obećao da će joj pomoći, a da li će se taj plan realizovati ostaje nam da vidimo. Maja sa druge strane uživa sa Filipom i čini se da je baš briga i za Dalilu, a i za bivše momke - zaključio je izvor.

GRCALA U SUZAMA ZBOG MENSURA Emotivna ispovest Milice Veselinović, ogolila dušu, pa progovorila o Mini Vrbaški

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Slavica

29.08.2022 10:06

Sta ona ima da se sveti nekom pa snjom nije bio samo onaj ko nije žurio na brzi voz