ZADRŽALA AUTO KOJI JOJ JE KARIĆ POKLONIO Jovana se odrekla dečka, ali njegovih stvari nije, misicu odale društvene mreže
Foto: Printscreen/instagram

Raskid Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića i dalje je glavna tema. Misica se jedno vreme povukla iz medija i nije želela da daje bilo kakav komentar o njihovom raskidu, a poslednjih dana često kači storije koji se mogu povezati sa njenim osećanjima prema njemu.

Danas je okačila stori iz automobila koji joj je Stefan poklonio pre ulaska u rijaliti, što znači da mu i dalje nije vratila sve stvari.

Foto: Printscreen/instagram

 

Jovana je sada objavom na društvenim mrežama iznenadila sve. Naime, ona je objavila sinimak iz automobila koji joj je Karić pokloni pred ulazak u rijaliti i time dokazala da mu vozilo nije vratila uprkos tome što su raskinuli.

Podsetimo, Stefan je u emisiji "Narod pita" priznao da ga je Jovanino ponašanje "ohladilo":

- Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bežao od ljudi i nje, hteo sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš - rekao je Stefan.

Foto: Printscreen/instagram

 

ĆUTALI SU GODINAMA I JEDNA I DRUGA STRANA Konačno otkriveno zbog čega Ivan Marinković ne viđa malog Željka

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pera

29.08.2022 10:34

Može joj se, a ovi što joj zavide i mrze je, daleko su od njenog života, oni mogu samo da pišu i dalje. Zavist i mržnu su imali i pre Jovane a kad ona prestane biti u svakodnevnim naslovima i pojavi se neka nova devojka, mrzitelji će sčepati novi plen.Takav je njihlov život,to im je hrana. Da li mislite da je Karić jadnik koji bi uzeo natrag poklon koji je tada darovao iz ljubavi?Ja mislim da nije i nebi me iznenadilo da njih dvoje nekad oproste i pomire se. Oko njih je zaista iskrilo, šteta što su podlegli pritisku i lažima oko njih.