OTERATI ĐUBRE U PI*KU MATERINU Stefan Karić brutalno isprozivao Jovanu, uputio nikad gore reči i zaprepastio sve
Printscreen

Nekoliko dana nakon raskida Jovane i Stefana niko se nije oglašavao, a onda je krenuo haos u njihovim života, a i na društvenim mrežama.

Naime, prvo je Ljubisavljevićeva na svom Instagramu potkačila bivšeg momka i njegove udvaračice, a onda je usledio i brutalan odgovor Stefana Karića.

- Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj moze biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne može. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle ljude. Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikada ne kaješ za svoje postupke. Da reč ,,volim te'' ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu sanšu ali ne i stotu. Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pi**ku materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre! - objavio je Stefan na svom Instagram profilu.

OTERATI ĐUBRE U PI*KU MATERINU Stefan Karić brutalno isprozivao Jovanu, uputio nikad gore reči i zaprepastio sve

Printscreen

 

Vest da su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili tačku na svoju vezu šokirala je mnoge budući da su im predviđali budućnost, a Stefan je u više navrata, dok je bio u rijalitiju, istakao da planira da zaprosi misicu odmah po izlasku.

ISKORISTIO JE MILJANU DA POSTANE POZNAT Maja Marinković doživela pomračenje nakon Zolinih optužbi, oglasila se i javno rekla sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nada

28.08.2022 09:55

Decko tebi fali nesto u glavi ? Dali si ti to pa idealan i sta ti uopste trazis od zivota kada si jos na tatinoj grbaci !

Miki Kupinovo

28.08.2022 11:30

Malecki je umisljeni deckic,pogledajte samo njegove bivše devojke sve su ponizene a sve tu stoji Osman.