POSEDUJE NJENE INTIMNE SNIMKE SA DEVOJKAMA Bivši zadrugar preti da raskrinka Marijanu Zonjić, skandal dobija novi epilog
Printscreen

Stefan Krstović Krle je priznao u emisiji da se nalazi na sudu sa Marijanom Zonjić, a potom je zapretio da će objaviti raznorazne dokaze koje poseduje koji bi mogli da je unište.

Naime, bivši zadrugar je istakao da zan svašta o doskorašnjoj dobroj drugarici, ali da planira da ide korak po korak u razotkrivanju svega.

- Tužili su me, sad je suđenje 13. septembra. Rekla je da me je tužila zbog toga što ja nemam ništa. Njena majka me je tužila za uvredu časti, a ja kažem da ako Marijana bude pričala neke gluposti i ako bude pričala da nemam njene klipove, izaćiće sve. Izaći će i sa devojkom gde ima klip - rekao je Krle, pa je pokazao voditelju arhivu koju poseduje.

POSEDUJE NJENE INTIMNE SNIMKE SA DEVOJKAMA Bivši zadrugar preti da raskrinka Marijanu Zonjić, skandal dobija novi epilog

Printscreen

 

Bivši zadrugar je priznao da su bili intimni:

- Neću da kažem da nisam, kad sam već rekao, idem nazad. Zbog toga sad neću da krećem da mlatim oko drugih stvari, ali ako krenem, idem do kraja. Ja sam čuo da je neko pretio, nazvao sam njenog brata, pričali smo, ne znam ko je koga nazvao, ali mi je rekao da to što imam sa Marijanom, u to ne zalazi, ali mu je zasmetalo to što sam govorio o njenoj mami. Ne intresuje me, ne bih se izvinio da me ne bi tužili, ne opterećujem se. Izvinio sam se njenom sinu, bilo je ružno i znam kako bi bilo da meni neko kaže - dodao je Krle, a onda otkrio šta će se desiti ukoliko Zonjićka ne popusti.

POSEDUJE NJENE INTIMNE SNIMKE SA DEVOJKAMA Bivši zadrugar preti da raskrinka Marijanu Zonjić, skandal dobija novi epilog

Foto: Alo/ilustracija

 

- Ići ću stepen po stepen, da bude zanimljivo. Dosta toga znam, znamo se osam devet godina. Nek se oglasi njena majka, otac, moja majka, da nikad ja kod njih kući nisam došao do ulaska u "Zadrugu 5". Pokupio sam njene stvari i nju, pa smo krenuli u Beograd. Smuvala se sa mojim drugom na putu - završio je Krle.

Podsetimo, Stefan je u više navrata i u Zadruzi istakao kako zna dosta toga o Marijani, ali je ćutao, sve dok se oni nisu zakačili i od tada je krenuo pravi haos.

KONAČNO JE PROGOVORIO Zola javno izneo detalje razgovora sa Miljanom, ovo je prećutao, a sada je rešio javno sve da kaže

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

28.08.2022 16:26

E međede, ti nikakav čovek nisi. A tek Crnogorac, osililo se jer mu otac radi u Policiji. Bar je on tako pričao. Javno pretiš na TV. Bruko i izrode.