KONAČNO JE PROGOVORIO Zola javno izneo detalje razgovora sa Miljanom, ovo je prećutao, a sada je rešio javno sve da kaže
Foto: Alo ilustracija

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola gostujući u emisiji "Narod pita" otkrio je detalje razgovora sa Miljanom Kulić, koja trenutno preživljava dramu u bolnici nakon operacije želuca.

Naime, Zola je istakao da se samo jednom čuo sa njom i da se kaje budući da su mnogi odmah osuli paljbu po njemu, kao i da je ljudima teško udovoljiti.

KONAČNO JE PROGOVORIO Zola javno izneo detalje razgovora sa Miljanom, ovo je prećutao, a sada je rešio javno sve da kaže

Printscreen

 

- Više se nisam čuo sa Miljanom, ona me je zvala, pokušavala je da sa mnom stupi u kontakt, ali ja nisam hteo! Ona me je zvala nekoliko puta, ja joj više nisam odgovarao, nisam joj se javljao. Nemam nameru, ne zanima me devojka, želim joj sve najbolje. I to sam odradio na neki način iz kurtoazije, naravno da joj želim brz oporavak. Možda sam i pogrešio što sam je pozvao, ali da je nisam pozvao, opet bi bilo što je nisam zvao. Rekli bi: ''Kako ga nije sramota, kakav narkoman, klošar, kockar, ološ.''. A ovako sada kažu: ''Možda ipak i nisi trebao''. Narodu ugoditi i Mariju zadovoljiti je teško - završio je izlaganje Zola.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola pružio je veliku podršku nekadašnjoj zadrugarki, koja je vodila bitku za život nakon operacije želuca i pored činjenice da su imali jako buran odnos.

OTERATI ĐUBRE U PI*KU MATERINU Stefan Karić brutalno isprozivao Jovanu, uputio nikad gore reči i zaprepastio sve

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

28.08.2022 17:20

Pa normalan covek. Sta god da je bilo u ovakvim situacijama se sve ostavi na stranu