DARKO LAZIĆ ULAZI U ZADRUGU 6? Spekuliše se da je pevač dobio sjajan honorar, a društvo će mu praviti i ono
Foto: Printscreen/instagram

Odbrojavanje do početka "Zadruge 6" počinje i mnogi s nestrpljenje očekuju da saznaju ko će ove godine biti zadužen za haos u Beloj kući, a ime Darka Lazića nije se očekivalo uopšte. Osim Lazića, spekuliše se o ulasku ćerke Anabele Atijas i Gagija Đoganija, kao i Dalile Dragojević i njenog dečka, dok su Miki Đuričić, Nadežda Biljić i Toma Panić sigurni učesnici.

Kako spekulišu mediji, na imanje u Šimanovcima useliće se i pevač Darko Lazić, ali samo na nedelju dana s obzirom na to da je samo tada slobodan i da će napraviti pauzu sa tezgama.

Printscreen

 

Pevač je dobio sjajnu ponudu za nedeljni honorar, pa je prihvatio da nakratko živi sa zadrugarima, a kako se s mnogima i privatno zna, neće mu biti teško da provede neko vreme u zatvorenom prostoru. Darko će ući kao pevač na žurku, nakon čega će učesnicima biti saopšteno da ostaje nedelju dana s njima.

Bivši zadrugar Miki Đuričić potpisao je ugovor za "Zadrugu 6", a on će se ponovo sresti sa svojom bivšom emotivnom partnerkom Nadeždom Biljić koja u ovu sezonu "Zadruge" ulazi sa suprugom Tomom Panićem.

Foto: Twitter/printscreen

 

Ćerka Anabela Atijas i Gagija Đoganija, Nina, već je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram gde je prati više od 100.000 ljudi. Kako prenose mediji, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka kako bi se u septembru uselila u na imanje u Šimanovcima. Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona rijalitija, a koju je milionski auditorijum zapamtio kada je pevač Sloba Radanović prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar sa njom. Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primer kako bi se trebalo ponašati u rijalitiju, tvrde da je karakterno drugačija od Lune, a oni su bili priustni kada je ona bila na razgovoru u produkciji.

Foto: Printscreen/instagram

 

Dalila Dragojević, zvezda pete sezone "Zadruge" i bivša supruga Dejana Dragojevića kog je prevarila sa Filipom Carom, vraća se na imanje sa novim verenikom kog zovu Gringo.

Naime, oni su se upoznali dok se bosanska starleta provodila na moru sa drugaricom Marijanom Zonjić, ali isprva nije htela da otkrije javnosti ko je misteriozni muškarac. Kako se spekuliše, on je moćnik koji ima vozni park, a Dalila je prsten kojim ju je zaprosio odmah objavila na Instagramu. Kako se zaista slažu, videće se od septembra u rijaliti programu.

Foto: Printscreen/instagram

 

DALILA POKAZALA ROLEKS OD GRINGA VREDAN 20.000 DOLARA Evo šta joj je poručio Marko Đedović kada je video da se zadrugarka hvali

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading