MAJA MARINKOVIĆ SE SLOMLJENA VRATILA IZ BUDVE Starleta sve vreme plakala na aerodromu: Glas joj je drhtao
Foto: Printscreen/instagram

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović su raskinuli jer on navodno nije mogao da toleriše starletine nagle promene raspoloženja. Zbog toga je, spakovao kofere i vratio se sam u Srbiju, a ubrzo nakon njega i Maja Marinković je, kako saznajemo, doputovala u Beograd, vidno slomljena.

- Maja je sletela iz Crne Gore, imala je šešir i naočare da je niko ne bi prepoznao. Bila je neraspoložena i sve vreme je plakala - počinje izvor za Blic i dodaje:

- Čuo sam i da je razgovarala sa nekim telefonom drhtavim glasom, i užurbano je prošla. Sigurno je zbog raskida bila takva, mi smo i začudili što se sama vratila iz Crne Gore, s obzirom na to da je sve vreme tamo bila sa Pecom. Ali sada mi je sve jasno.

Alo

 

Podsetimo, za Kurir je Pecin prijatelj potvrdio tvrdnje da su raskinuli.

To je to Pecu je prošla Maja. Očekivano. Kao što ga je prošla Aleksandra, tako ga je prošla i njena drugarica. Jeste mi drug, ali čovek voli žene, a neće da toleriše njihove gluposti, neprijatne situacije, izlive besa, histerije. Peca jeste slab na nežniji pol i one koje su atraktivne i poznate, međutim, kad ga naljute to je kraj - priča izvor. Prema njegovim rečima do raskida je došlo na primorju, i Marinkovićeva je to teško podnela.

- Ako ne grešim i ako sam ga dobro razumeo, ona je ostala dole, a on se vratio u Srbiju. Nije joj bilo svejedno, jer je bila uverena da će da ga prođe posle sat dva nakon žustre svađe. Ovoga puta nije tako. Znam da joj nije svejedno jer je pored njega uživala kao bubreg u loju, ali da je umela da se ponaša sve bi bilo drugačije.

Alo

 

Kasnije se oglasila i Maja i potvrdila navode o raskidu.

- Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti - kaže Maja za Kurir i poručila da će uskoro izneti sve detalje.

Foto: Printscreen/instagram

 

MAJA JE OSTAVILA PECU ZBOG LJUBOMORE Oglasio se Taki Marinković o raskidu: Smetalo mu je njeno se*si oblačenje i slikanje

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mija

29.08.2022 16:04

Najzad si naisla na nekog ko nece da tolerise tvoje sizofreno ponasanje. Tebi je devojko potreban psihijatar. Idi, leci se ako vec nisi zakasnila. Sva ti je pamet u onoj stvari.Fuj!!!