MARIJANA OTKRILA PLANOVE SA OSMAKČIĆEM Odgovorila na optužbe, pa brutalno spustila pevača
Foto: Printscreen/instagram

Marijana Zonjić, atraktivna bivša zadrugarka i pevačica, od kako je izašla iz Bele kuće, intrigira javnost svojim prijateljstvom sa Dalilom Dragojević, ali i odnosom sa muškim delom ukućana koji su bili učesnici pete najgledanije sezone.

Foto: Printscreen/instagram

 

Marijanin odnos sa Markom Osmakčićem mnogima je bio interesantan tokom rijalitija, a pre nekoliko dana je ponovo pokrenuta priča o njihovoj navodnoj vezi i susretu. 

Lepi Mića je za Pink.rs prokomentarisao novonastalu spekulaciju i okarakterisao Zonjićevu kao jasnog borca za kadar i popularnost, a tim povodom, ona se oglasila i uzvratila pevaču.

Foto: Dejan Briza

 

- Nisam želela da se sazna ništa od toga i sami znate od koga je procurela priča. Moja stvar je kome ću pomoći, a kome ne. S' obzirom na to da smo i Marko i ja demantovali one gluposti da je nešto bilo više, nema potrebe da se poteže ta tema. Mićko neka komentariše svoje druge prijateljice tako, jer se ubiše za kadar, a Marijana je solo bila skoro svih 10 meseci u Zadruzi pa i sada napolju! Radim na muzičkoj karijeri! Marko mi je drag i ja sam njemu, ali kada bolje razmislim, najbolje je da nemam kontakt sa njim. Ne treba mi to uopšte u životu, imam jako ozbiljne ljude oko sebe da bih se igrala sa takvim stvarima... Tako da ova tema "Branko Kockica" može da se zaustavi! - navela je Zonjićeva.

SADA TO IZGLEDA OVAKO! Dalila Dragojević se pohvalila 'novom' kućom 

 

Komentari (1)

Loading