JE**ĆU TI MATER, NISI JE BLOKIRAO Skandal Viktorije Mitrović na Pinku, napravila karambol za vreme reklama, snimak završio u javnosti (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink TV

Bivša učesnica "Zadruge" Viktorija Viki Mitrović doživela je pomračenje sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada je saznala kakve je ljubavne poruke njen dečko Marko Osmakčić slao Marijani Zonjić, njenoj ljutoj suparnici, sa kojom ga je pre nekoliko dana uhvatila u krevetu.

Čim su puštene reklame, Viki je izjurila iz zgrade Pinka i odmah pozvala Osmakčića, na kog je sve vreme urlala.

- Ma, nema šta, nema šta, sve se sad poklapa, j*bem ti mater! Nemoj da lažeš više! Poklapa se sve, nisi hteo da je blokiraš, j*bem li ti mamu maminu! Ja dete nisam, ja na fore više ne padam. Tu priču nekom drugom! Nema šta, ja budala nisam... - siktala je od besa Viktorija, koja je naredila Marku da blokira Marijanu Zonjić.

- Ti meni i dalje ne veruješ! Ako ti kažem da je bilo tako, bilo je! Je l' ti misliš stvarno da ću ja sa njom da se vučem po sudovima, misliš li da će stvarno ona to da uradi? Hajde, Marko, molim te! Je l' si je blokiralo?! Hoćeš li mi reći ako ti se u toku noći bude javila sa nekog drugog broja? - divljala je Viktorija.

VIDIMO SE DRUŽE, HVALA TI ZA LJUBAV Anabela i Luna potpuno slomljene od bola, velika tuga u domu Đoganijevih

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

18.08.2022 12:44

Ovu mora da su izbunarili kod plavog mosta i doveli na televiziju