MILJANA KULIĆ I DALJE PRAVI HAOS! Doktori presekli, evo kada rijaliti zvezda napušta Urgentni centar
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić bi početkom sledeće nedelje trebalo da bude puštena na kućno lečenje. Njoj to još uvek nije zvanično saopšteno, ali jeste njenoj majci Mariji, koja ćerku nije videla otkad ju je i dovela u Beograd.

Printscreen

 

Miljana će i nakon otpusta biti dužna da se redovno javlja na kontrolne preglede kako bi joj se pratilo stanje, koje je za sada stabilno, ali će morati i da pije prepisane terapije.

Inače, ona svojim ponašanjem ne prestaje da šokira lekarsko osoblje Urgentnog centra, gde se nalazi već neko vreme na lečenju. Ona je više puta od svog dolaska u Beograd svojim ispadima zbog nikotinske krize pravila probleme doktorima, iako je pušenje strogo zabranjeno, pa su joj nekoliko puta i oduzimali elektronske cigarete.

Ipak, da ona ne odustaje od svog poroka uprkos svim upozorenjima i zaplenama, svedoči i nezvanični izvor iz bolnice, koji  je ispričao da su Miljani lekari opet zaplenili cigarete, koje je krila ispod jastuka!

- Miljani je uvek na lep način sugerisano da je u bolničkoj zgradi strogo zabranjeno pušenje, pa čak i elektronskih cigareta. Kolege su joj već dva puta oduzele aparat. Ovog puta ih je sakrila ispod jastuka. Jedva su joj podigli glavu kako bi ih zaplenili i bacili. Po običaju je vikala i dramila, ali su lekari bili rigorozni - priča izvor.

Printsc Pink

 

Nakon što se malo smirila, usledila je nova drama, i to opet zbog zabranjenih poseta. Kulićeva je tražila da joj dovedu majku i Bebicu.

- Iako je vrlo dobro upućena da su posete pacijentima zbog povećanog broja obolelih od koronavirusa zabranjene do daljeg, napravila je scenu i tražila da joj dozvole posete. Doktorima baš zadaje muke, iako im je nekad i simpatična - završava izvor za Kurir.

CRNOGORCI DOČEKALI SNAJKU Milica Veselinović progovorila o susretu sa Mensurom

Komentari (2)

Loading
Nens

21.08.2022 08:08

Miljana nemoze biti bolja. Treba to sve izdrzati sa njom

Dejan

22.08.2022 09:07

Hahahaha pa ne moze ni sama da se snalazi