MILJANA TREBA DA POBEGNE IZ TOG PAKLA Saška Karan ogorčena na porodicu Kulić, tvrdi da iskorišćavaju ćerku
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Saška Karan iskreno je progovorila o porodici Kulić i njihovom odnosu prema Miljani, pa je priznala da će se obratiti nadležnim organima zbog njihovih postupaka

Saška je vidno zgrožena ponašanjem porodice Kulić prema Miljani i njenoj trenutnoj zdravstvenoj situaciji, pa je iznela svoje mišljenje o odnosu Marije i Bebice. Pevačica je otkrila da se njih dvoje šetaju po Beogradu dok Miljana sedi u bolnici. Karan je odlučila da posle svega da savet Miljani, i otkrila da planira da se obrati nadležnim organima. 

Foto: Printscreen/instagram

 

Zbog čega mislite da se porodica Kulić loše odnosi prema Miljani i njenoj trenutnoj sitaciji s obzirom na to da je Marija od samog početka čitavog problema uz ćerku? 

- Nije jasno da u isto vreme kad se Miljana bori za život, jedna sestra u četiri sata ujutru vraćajući se iz provoda doživi udes. Druga sestra izbacuje sliku sa mora, a Marija sa Bebicom u Beogradu. Postavljam pitanje:" S kim je mali Željko? Je l' ga čuva Siniša koji je bolestan i jedva živ kako Marija kaže? Da l' je bre to normalno?

I šta sada vi savetujete Miljani da uradi?

- Da pobegne iz tog pakla zvanog Kulići, da se leči i redovno uzima terapiju. A ja preduzimam korake kod nadleznih organa.

Da li mislite da bi Miljani bilo bolje sa Zolom?

- Ma ne, Zola je lepo iskoristio Miljanu i to maksimalno, uzeo lovu postao poznat i to je to, ali za to treba imati zeludac.

Printscreen

 

POMIRILI SE OSMAKČIĆ I VIKTORIJA? Nakon žešćeg skandala u emisiji, sela na avion za Cirih, isplivali svi detalji

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Gg

19.08.2022 13:29

Tako je bebica I matora su u semi a Miljana paravan

Olja

19.08.2022 21:02

@Gg - Marija i Bebica su sigurno u vezi