MILJANA KULIĆ PRAVI HAOS U BOLNICI! Lekari joj oduzeli ovo, a ono što je posle htela da uradi će vas šokirati
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić svakim danom je sve agresivnija i bahatija prema bolničkom osoblju Urgentnog centra, u kome se nalazi otkad je hitno prebačena iz Niša, gde joj je izvađena slezina nakon što joj je pozlilo posle operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako se saznaje iz nezvaničnih izvora, Nišlijka je pre nekoliko dana opet pravila haos po bolnici, i to zbog toga što su joj stavili kateter.

Iako je mislila da će već biti puštena na kućno lečenje, lekarski tim je ipak odlučio da i dalje ostane pod njihovim nadzorom, što je nju dodatno iznerviralo, pa je zbog toga pravila scene na odeljenju na kome se nalazi.

- Kada su joj rekli da još ne može da ide kući, Miljana je poludela. Zvala je Mariju da dođe odmah po nju i da je vodi, rekla je da više ni minut neće da ostane u bolnici. Plakala je, histerisala i uznemirila druge pacijente. Htela je da iščupa i kateter, nemoguća je bila - kaže izvor i dodaje:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Kada su videli da je sakrila i elektronske cigarete i da je pušila u sobi, odmah su joj ih oduzeli. Prvo nije htela da ih preda, otimala se, baš je bila neprijatna situacija. Kasnije se umirila, ali je nakon nekog vremena molila i preklinjala da joj ih vrate. Lekari su ostali neumoljivi, jer joj je svaka vrsta cigareta najstrože zabranjena. Pošto se posle opet uznemirila, dali su joj terapiju i sedatirali je, kako bi se malo smirila i kako ne bi iščupala kateter ili se povredila - završava izvor.

SUBOTIĆKA PROMENILA IMIDŽ! Silikoni u prvom planu, pozirala za šankom, a imala je jasnu poruku za sve

Komentari (2)

Loading
ja

17.08.2022 19:35

Pa vi treba da imate nesto da je smirite da zaboravi cigarete

Nislija

17.08.2022 21:07

Naj bitnije je da Marija obuče mini pa sa bebicom svrlja po Beogradu.