MARIJA ME ZVALA DA ME PITA ŠTA ĆE BITI SA MILJANOM Vesna Rivas otkrila detalje razgovora sa Kulićkom, pa raskrinkala Dalilu
Printscreen

Popularna pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas prorekla je Miljani Kulić mnoge teške situacije, ali i ovu poslednju u kojoj je nakon operacije želuca umalo izgubila život. Kako sada otkriva Vesna, nju je nakon svega zvala Miljanina majka Marija, kojoj Rivasova umalo nije spustila slušalicu

Vesna je odlučila da "pogleda u sudbinu" zadrugara. Ona se posebno osvrnula na slučaj Miljane Kulić koja je zamalo umrla nakon operacije želuca, a pre toga prokomentarisala je i Dalilu Dragojević. Iako su mnogi komentarisali da li je Dalila nekome bacila crnu magiju, nas je interesovalo da li je na nju pala neka vradžbina.

Printscreen

 

Da li mislite da je na Dalilu bačna magija?

- Ko se mača lati od mača i strada. Na Dalilu ne deluje magija na nju deluje zla kob. Ona u svom rodnom kodu ima devetku i četvorku. Došla je da završi misliju iz prošlog života, a uz to da kanališe trojku koju isto ima u kodu a ona je sedmica, odnosno da odradi na pozitivno stvaralački, da odradi karmu što je otišlo na destrukciju. Mislim da ona nije pod magijom, ona je utočište demončićima, mislim da nije žrtva te magije. 

Kako vam se čini njen dečko i šta mislite zašto ga krije?

- On je njen sponzor, plaća joj provod, izlaske... One devojke koje se trude u rijalitiju da budu ribe, one se trude iz razloga da bi bile primećene, da bi ih bogati biznismeni ili sinovi bogatih biznismena primetili.

Printsc Pink

 

Koje su šanse za opstanak veze Aleksandre i Dejana?

- Nikakve, Dejan voli Dalilu, on je veoma razočaran i povređen, teško se miri sa tim. On bi sutra bio opet s Dalilom, ali to se kosi sa njegovim načelima, sa svim njegovim se kosi. Aleksandra je mlaka voda, energetski pričam. Dejan je navikao na Dalilu, da njoj bude poslušan. On se njoj divi. Dalila je stvorila Dejana, on ima tu mudrost i pamet, ali ima i jako težak kod, ali jako dobar kod i brzo uči. Drago mi je što je u ovom rijalitiju pokazao sve što je naučio od Dalile, Gastoza i mene. Uočila sam jednu njegovu dobru osobinu koju je od mene pokupio, šta je pokupio kao rijaliti igrač, a to je pokupio od mene, strpljenje da sačuva pravu informaciju, a ima ih puno. 

Da li ste se čuli sa Marijom Kulić nakon svega ovoga što se dogodilo Miljani?

- Zvala me je pre neki dan, ali ja sam žurila. Znate šta je problem, Miljana kada me je zvala između tih njenih ulazaka, izlazaka u rijaliti znala je da me posluša i  bila je dobra, ako ništa bar jedan određen period. Kada god je pravila neke sulude stvari nije me zvala, kao što me nije zvala pre nego što je išla na ovu operaciju jer joj ja ne bih savetovala da to uradi. Ova operacija što je ona uradila iziskuje šest meseci stroge discipline koju Miljana nema.  Marija zvala da me pita šta će biti, ja sam joj rekla izvinjavam se stvarno nemam vremena, biće dobro preživeće, čićemo se žurim.

Printsc Pink

 

Saška Karan je skoro na svom Instagram profilu naporavila pometnju sa Miljanom, šta vi mislite o tome?

- Saška ume da bude iznenađenje, i kada kaže tako nešto stvarno zatalasa.  Saška je umorna od svih tih formi i ja nju kapiram i da je rekla nešto što misli, a nije na njihovu sreću. Karma radi svoje, i kada kažemo možeš ti kako hoćeš i da probaš da menjaš i sudbinu ali ne možes dokle hoćeš jer karma radi svoje. One su pošle uletele u tu priču i Marija i Miljana kao da je otišla da izvadi zub, a to nije baš bezazlena operacija. Da su me pozvali ranije, ja bih im objasnila da to ne treba da rade. Ona je sada sve osetila na svojoj koži. One strahove što sam ja primetila kod nje, da se plaši umiranja, bolesti, bila je panična. Tačno je sebi negde slutila da će joj zdravlje biti ugroženo da se graniči između života i smrti. 

SE*SI IZDANJE MARIJANE ZONJIĆ Pevačica u crnim tangama pokazuje koliko je vešta u kuhinji, a evo kome sprema večeru

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading