MNOGIM DEVOJKAMA SAM PROMENIO ŽIVOT Filip Car pobesneo što Sanja i Ana dolaze u Crikvenicu
Printscreen

Bivša zadrugarka Ana Jovanović unela je pravu pometnju kada je Instagramu najavila da sa Sanjom Grujić, cimerkom iz "Zadruge", snima duetsku pesmu, te da je za već odlučila da će spot za istu snimiti u Crikvenici, rodnom mestu Filipa Cara.

Na društvenim mrežama odmah su krenule spekulacije, a svima je posebno interesantno to što kod Cara u Crikvenicu stižu njegove dve bivše devojke.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otkako sam izašao iz rijalitija, mnogi rijaliti igrači, a pogotovo igračice, odnosno zadrugarke, izleću kao iz paštete - samo čekam da otvorim frižider, da mi neka zadrugarka ili neko od njihovih porodica izađe iz frižidera! Ništa me više ne čudi - počeo je priču Car, pa dodao:

- Sanja Grujić mi je draga. Nemam ništa protiv nje, simpatična devojka. Negde da je sretnem, u nekoj emisiji ili u gradu, uvek bih joj pružio ruku i pozdravio bih je, a ostale svakako ne bih komentarisao, ko god se povezuje sa mnom u novinama - bila to Ana ili neke druge. Što se tiče moje porodične kuće i mog grada, tu je malo kome iz tog sveta pristup omogućen. Naravno, ne mogu ja nikom da zabranim pristup mom gradu, ali u moju kuću, društvo ili blizinu retko ko može da dođe od tih ljudi.

Printscreen

 

Na kraju, zaključio je da su ga njegove zavodničke sposobnosti mnogo koštale.

- Gledam na svoj polni organ kao na ratnog zločinca, zato što mi je naneo brojne probleme i poteškoće u životu. Vidim da je mnogima usrećio život koji je bio dosadan ili monoton, mnogim devojkama koje nisu bile u žiži javnosti - sada su postale.

 

Alo

 

POMIRILI SE MINA I MENSUR! Zadrugar prišao i izvinio joj se, Vrbaški javno obelodanila sve detalje emotivnog susreta, a pale su i pretnje

Komentari (0)

Loading