TUGA U DOMU BIVŠEG ZADRUGARA Sačekale ga loše vesti, oprostio se potresnim rečima: Voleo sam te kao nikoga do sada
Printscreen

Bivši zadrugar i voditelj emisije "Ne gledam ti ja to" na RED televiziji, Bora Santana, več danima unazad na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima deli fotografije sa Crnogorskog primorja i na njima se jasno moglo primetiti da uživa u odmoru od uspešne sezone svoje emisije.

Ovom prilikom, on je na svom Instagram profilu otkrio da mu je uginuo pas, te se tim povodom od nje oprostio potresnim rečima:

- Otišla je moja bebica, iako te nisam video tako veselu... Osetio sam da ti falim, kao i ti meni. Dođem, i imaš šta da dočekam. Mnogo sam te zavoleo, kao nikoga do sada, ali eto, sudbina dušo moja.

Foto: Printscreen/instagram

 

Takođe, podelio je još jednu fotografiju, na kojoj se obratio svima, te je otkrio i kako se ovo desilo.

- Ljudi, samo da mi ne pšišete molim vas...Sofi je umrla danas iz čista mira, srce je prestalo da kuca. Mnogo mi je teško, ne uznemiravajte me sad, sutra ću vam sve objasniti - naveo je Santana uz emotikone slomljenog srca.

Foto: Printscreen/instagram

 

MARIJA ME ZVALA DA ME PITA ŠTA ĆE BITI SA MILJANOM Vesna Rivas otkrila detalje razgovora s Kulićkom i zašto je uradila ovo

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

17.08.2022 11:03

Jel se zna gde i kada će biti komemoracija,ide li prenos uživo,šta se nosi na saranu koske,neka rana za kućiće,zna li neko šta je pokojnica volela??