DA SI ME SLUŠALA NE BI BILA NA APARATIMA! Vesna Rivas se obratila Miljani Kulić
Foto: Youtube/Printscreen

Miljana Kulić pre dve nedelje operisala je želudac u Turskoj, a nekoliko dana nakon toga došlo je do komplikacija zbog kojih je rijaliti zvezda hitno hospitalizovana i vodi životnu bitku.

DA SI ME SLUŠALA NE BI BILA NA APARATIMA! Vesna Rivas se obratila Miljani Kulić

Alo! Ilustracija /J.V.

 

Mnogi su joj pružili podršku u ovoj borvi, a sada je Vesna Rivas šokirala izjavom na ovu temu.

Naime, Vesna je na svom Instagram storiju objavila snimak na kom je Miljana govorila Zoli otkrila šta joj je Rivasova rekla da će joj se desiti:

- "Mene tek čeka neko za dve godine, tako kaže Vesna Rivas. I rekla mi je da ću biti diskvalifikovana u februaru, da ću doživeti nervni slom, da niko ne može da me izvede iz takta, ali da će me neka situacija izvesti" - čuje se u video zapisu nastalom na imanju u Šimanovcima pre nekoliko godina, na šta njen tadašnji partner Lazar Čolić Zola samo kratko ispusti uzdah "Ih", uz koji je pevačica na Instagramu poručila:

- Ih, ne "ih", došao Bebica, bilo i diskvalifikacije... Da si me slušala duže od deset dana, danas bi sve bilo drugačije i ne bi bila na aparatima... No, šta je tu je, Miksi. Drži se, bori se, ti to možeš, Miksi - napisala je Vesna na pomenutoj društvenoj mreži, ali se tu nije zaustavila.

DA SI ME SLUŠALA NE BI BILA NA APARATIMA! Vesna Rivas se obratila Miljani Kulić

Printscreen

 

Pevačica je objavila i snimak iz rijalitija "Parovi" iz 2016. godine, uz poruku: "Nikada se ne sprdajte sa karmom".

U ovom klipu je moguće čuti Vesnu kako govori: "Mene je 'tovarila': 'Krmačo!', a gledaj na šta ona sad liči. Krmača puta nilski konj. Znači, Miljana, sve se vraća, sve se plaća, tako da pazite, ljudi, šta izgovarate, sve ostaje zapisano".

- Vreme je da u ovoj godini šestice ode sve crno od nas. Karma čisti sve dugove i Bože daj nam samo zdravlja dobrog, pa ćemo se lepše šaliti i narod zabavljati! - poručila je Vesna, a mnogi su šokirani njenom surovošću.

OVO VEČE JE MNOGO LEPŠE! Voja Nedeljković imao tešku saobraćajku pre 20 godina 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading