ŽESTOK OKRŠAJ DALILE I NJENE BIVŠE KUME Gordana poručila Dragojevićki: Proganjaću te do kraja života, dužna si i Bogu i narodu
Instagram

Bivša kuma DalileDejana Dragojevića uključila se u emisiju uživo i žestoko zaratila sa Dragojevićkom.

- Gordana kraj telefona. Iz Filmskog grada u Srbiji. Dotična persona, čudo da me nije prokomentarisala i da me nije prepoznala - rekla je gledateljka.

- Ovo je bivša kuma - rekla je Dalila.

Printsc Pink

 

- Dobro, svako pokazuje svoje vaspitanje. Kuma reče da će da oblokira, ponudi ručak, ali kao i obično, sve je laž - rekla je kuma.

- Kuma zvala da me pljuje u emisiji dok sam ja na moru, nismo se tako dogovorile - rekla je Dalila.

- Ne bih ja sa tobom ni ručala, malo si se zeznula. Ja nisam naivna, da misliš da možeš da me veslaš. Filmski festival, gde sam se družila ceo dan sa ljudima, sa i te kako pametnim, školovanim i obrazovanim. Bivša kuma, bila lažljivica i ostala lažljivica. Meni nije stalo do ručka - rekla je gledateljka.

- Tu je sadašnja kuma - dodala je Marijana.

Printsc Pink

 

- Ako ti je to sadašnja kuma, ona mi je prenela pozdrave od tebe. Žao mi je Marijana, ruku na srce, nisi ti ni za šta kriva, ali si večito neki prilepak - rekla je gledateljka.

- Nisam ni ja dobila čašu vode, ali jesam šampanjac - rekla je Marijana.

- Mislim da je opet počelo da ti preliva i da kipi - dodala je Dalilina kuma.

- Bolje da preliva, nego da žulja. Znaš kako kažu: "Bolje da ljulja, nego da žulja" - rekla je Dalila.

- Proganjaću te do kraja života - rekla je kuma.

- Ne treba da se sladiš time što sam bolesna, jer nisi ni ti baš zdrava - rekla je Dragojevićka.

Printsc Pink

 

- Ona je dužna i Bogu i narodu. Kupila je od koga nije stigla. Došla je u jednoj haljini, u jednim sandalama. Vi ste stvarno prave kume, sve delite. Od muškaraca, do svega. Moja bivša kuma pobegla iz "Zadruge 3" zbog muškarca sa kojim si ti bila u ekonomskom dvorištu - rekla je gledateljka.

- A Stefan, on može šta hoće. I da grdi i sve. Kome sam ja ostala dužna? Gde ste vi svi kome sam ja ostala dužna? Dužna sam i Bogu i narodu, evo, ne vraćam nikome ništa, samo uzimam. E, Gordana, izađi mi iz života, da ne bi morala da te tužim za uznemiravanje. I tebe i tvog muža i tvoju porodicu - rekla je Dalila.

- Ti si prijateljica na određeno vreme, kao i sve ostale - rekla je gledateljka o Marijani.

Foto: Printscreen Pink TV

 

- Gordana imaš poruku od Osmana Karića: "Reci kumi da ću da je vodim kod Krleta na farmu koka, samo mora da obuče dres Zvezdare, da mi se ne izgubi među kokoškama" - pročitala je Dalila poruku od Osmana.

- Ti kokoško toliko očerupana, da ne možeš biti očerupanija...Veliki pozdrav za Lepog Miću, koji mi je rekao da dignem ruku od takve osobe - rekla je gledateljka.

DALILA JE GLAVNA CIRKUSKA MEČKA Dragojevićka blokirala Đedovića, on joj poslao otvoreno pismo, a ove reči će dugo pamtiti

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading