POLIVAJU SE ŠAMPANJCEM! Dalila i njen bahati dečko uživaju za sve pare, a njegov potez šokirao je sve (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Dalila Dragojević, drugoplasirana u rijalitiju Zadruga, posle Crnogorskog primorja otišla je malo i do Hrvatskog, gde će puniti baterije do novog ulaska u rijaliti.

Ona je trenutno uživa, kako ona naziva, prijateljstvu sa Gringom, čiji identitet je na sve načine pokušavala da sakrije od očiju javnosti, ali joj to nije pošlo za rukom.

Naime, ona se zajedno sa njim uputila ka Zadru, ali je ipak ovo jutro dočekala u Šibeniku. Na svom Instagram profilu podelila svoju jutarnju rutinu. Nakon doručka, ona i Gringo su se spremili, te su se uputili na jedan lokalni bazen, gde su uživali u prelepom pogledu.

Takođe, Dragojevićka nije mogla da izostavi da snimi i Instagram stori na kom se vidi njegova ruka i ručni sat, te je usnimila video klip kako nazdravljaju pićem i baškare se za sve pare!

Podsetimo, dok Dalila uživa na hrvatskom primorju, njen bivši muž Dejan je sa Aleks u Egiptu.

LEKARI IZ TURSKE SU KRIVI Strašne optužbe Nenada Macanovića, prvi put javno obelodanio šta ga je Miljana pitala kada se probudila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rajan

15.08.2022 13:05

A od cega li su joj usta otekla? Sto bi rekao Sojic " samo se dosecam". Verovatno je celu noc lizala sladoled sa deckom pa usta otekla.