LEKARI IZ TURSKE SU KRIVI Strašne optužbe Nenada Macanovića, prvi put javno obelodanio šta ga je Miljana pitala kada se probudila
Pink printskrin

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", a Bebica je pre ulaska u studio otkrio da je Miljana u najtežim trenucima osećala da joj najbliži ne govore istinu o njenom pravom zdravstvenom stanju, zbog čega mu je postavljala pitanja "Da li ću umreti".

- Miljana nas je pitala "Da li ću umreti", bilo je nezgodno. Marija i ja se ne razdvajamo, jer nikad se ne zna šta može da se desi. Prvi put kada je dobila telefon u bolnici rekla je "Bebice kad ću kući". Sad ne misli o hrani, nije navikla da leži, sve je boli od ležanja - istakao je Nenad i dodao da su Marija i on na sve načine pokušali da sakriju od Miljane kakvo je zaista njeno zdravstveno stanje.

LEKARI IZ TURSKE SU KRIVI Strašne optužbe Nenada Macanovića, prvi put javno obelodanio šta ga je Miljana pitala kada se probudila

Pink printskrin

 

Macanović je u svojoj izjavi za "Blic" rekao i da su za Miljanine komplikacije krivi lekari iz Turske, jer navodno u izveštaju nisu napisali da je došlo do oštećenja slezine prilikom operacije.

- Mi smatramo da su za Miljaninu situaciju krivi doktori iz Turske što nisu napisali u lekarskom izveštaju da je slezina bila zakačena tokom operacije, da je bila intervencija na slezini, što se kasnije ispostavilo. Ali gotovo je sad. Oporavak ide do 6 meseci, ali tek ćemo imati razgovore sa lekarima oko njene ishrane i suplemenata - rekao je Macanović.

Podsetimo, Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centru Beograd, gde se oporavlja nakon komplikacija zbog operacije smanjena želuca u Turskoj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Шумадинац

15.08.2022 11:50

Шта ти знаш потрчко јер ти то мама рекла. Сад ће тужба па ће да вид ете.

Vesna

15.08.2022 22:11

Zašto je uopšte išla na tu operaciju? Zar nije moglo ishranom, vežbanjem? Pod nož se ne ide bez neke velike potrebe a ovo je čisti bes. E, deco, ne može sve preko noći! Nije život kao poljem preći.

Visnja

26.08.2022 09:49

Da nesto znas ti nebi bio njen decko,nego bi radio nesto i bio uz svoju porodicu. Po vama svi su krivi samo Kulici nisu.Hteli su dzabe pa krenulo po zlu.