LEKARI IZ TURSKE SU KRIVI Strašne optužbe Nenada Macanovića, prvi put javno obelodanio šta ga je Miljana pitala kada se probudila
Pink printskrin

Nenad Macanović Bebica i Marija Kulić sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", a Bebica je pre ulaska u studio otkrio da je Miljana u najtežim trenucima osećala da joj najbliži ne govore istinu o njenom pravom zdravstvenom stanju, zbog čega mu je postavljala pitanja "Da li ću umreti".

- Miljana nas je pitala "Da li ću umreti", bilo je nezgodno. Marija i ja se ne razdvajamo, jer nikad se ne zna šta može da se desi. Prvi put kada je dobila telefon u bolnici rekla je "Bebice kad ću kući". Sad ne misli o hrani, nije navikla da leži, sve je boli od ležanja - istakao je Nenad i dodao da su Marija i on na sve načine pokušali da sakriju od Miljane kakvo je zaista njeno zdravstveno stanje.

Pink printskrin

 

Macanović je u svojoj izjavi za "Blic" rekao i da su za Miljanine komplikacije krivi lekari iz Turske, jer navodno u izveštaju nisu napisali da je došlo do oštećenja slezine prilikom operacije.

- Mi smatramo da su za Miljaninu situaciju krivi doktori iz Turske što nisu napisali u lekarskom izveštaju da je slezina bila zakačena tokom operacije, da je bila intervencija na slezini, što se kasnije ispostavilo. Ali gotovo je sad. Oporavak ide do 6 meseci, ali tek ćemo imati razgovore sa lekarima oko njene ishrane i suplemenata - rekao je Macanović.

Podsetimo, Miljana Kulić trenutno se nalazi u Kliničkom centru Beograd, gde se oporavlja nakon komplikacija zbog operacije smanjena želuca u Turskoj.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Шумадинац

15.08.2022 11:50

Шта ти знаш потрчко јер ти то мама рекла. Сад ће тужба па ће да вид ете.

Vesna

15.08.2022 22:11

Zašto je uopšte išla na tu operaciju? Zar nije moglo ishranom, vežbanjem? Pod nož se ne ide bez neke velike potrebe a ovo je čisti bes. E, deco, ne može sve preko noći! Nije život kao poljem preći.

Visnja

26.08.2022 09:49

Da nesto znas ti nebi bio njen decko,nego bi radio nesto i bio uz svoju porodicu. Po vama svi su krivi samo Kulici nisu.Hteli su dzabe pa krenulo po zlu.