MIKI ĐURIČIĆ PROSLAVIO KRSNU SLAVU Bivši rijaliti učesnik okupio prijatelje, a evo ko se našao od bivših zadrugara tu
Printsc Pink

Miki Đuričić proslavio je u petak krsnu slavu Prepodobnu mati Angelinu u krugu porodice i najbližih prijatelja u svom domu. Nekadašnji rijaliti učesnik okupio je svega dvadesetak gostiju, među kojima su se našli i njegov kum Nebojša Bojović i dugogodišnji prijatelj i cimer iz "Zadruge" Lepi Mića.

Alo

 

Poznato je da je Đurišić sjajan domaćin, a njegova supruga Angelina potrudila se da slavska trpeza ispuni očekivanja gostiju, priča izvor za Kurir.

- Bilo je baš lepo, Miki je sjajan domaćin. Nije pravio veliku slavu, okupio je nas oko dvadeset. Pošto je posna slava, Angelina se veoma potrudila da sve do najsitnijeg detalja pripremi, pa je na stolu bilo i ribe i mesa kako bi svačiji ukus bio zadovoljen. Bili su tu njegovi i Angelinini prijatelji, došli su i njena majka i brat. Inače, Mikijev šurak je ugledni advokat - kazao je naš sagovornik, a onda otkrio zašto Đuričić nije pozvao više rijaliti učesnika:

 

Printsc Pink

 

Miki se ne druži s ljudima iz rijalitija, izuzetak među njima je Lepi Mića, s kojim je dugogodišnji prijatelj, zbog čega je on na svakom Mikijevom veselju.

ŠOK! PRVO OGLAŠAVANJE KARAMUJIĆA Dragojevići su dolazili kod mene, Dalila je još uticajem mračnih sila

Komentari (0)

Loading