TUŽIĆU GA KRIVIČNO! Bivši Miljane Kulić optužio oca za nasilje, odmah se oglasila porodica
MašaKomatina/Alo!

Luka Radivojević, bivši dečko Miljane Kulić, koji je ujedno i budući učesnik "Zadruge 6", javno je optužio svog oca za porodično nasilje zbog čega je javnost bila šokirana

TUŽIĆU GA KRIVIČNO! Bivši Miljane Kulić optužio oca za nasilje, odmah se oglasila porodica

MašaKomatina/Alo!

 

Naime, Lukin otac Goran i Lukina mlađa sestra Teodora, su demantovali ove Radivojevićeve tvrdnje, istakavši da je on spreman na sve kako bi bio u javnosti.

- Da bi postao popularan i da bi ušao u neki rijaliti, Luka bi prodao i mene i majku. Nije tačno da sam ja napadao njegovu majku i sve ono što je on izjavljivao. Ja se jesam svađao s ženom zbog njega i to zato što ga je ona podržavala i branila, ali nikada nisam tukao ni ženu ni ćerku. Ja sam ga lično uhvatio na gomili na železničkoj stanici. Ne znam zašto ne kaže da u prošlu "Zadrugu" nije ušao jer nije prošao zdravstveni pregled - započinje priču Goran iz za Kurir, kome je sin svojim lažima napravio pakao od života.

- Ljudi su nam dolazili u kuću da traže svoje pare nazad. Zaduživao se gde je stigao, uzimao je od njih po 200-300 evra, pa sam morao da vraćam njegove dugove. Sve sam mu u životu pružio, kupovao mu sve što mu treba, vozikao sam ga tamo-vamo, čas do Pazove, čas do Ibarske magistrale. Organizovao sam mu i punoletstvo, platio mu vozački ispit, ali on nije hteo da vozi jer nije automatik. Našao sam mu i posao sa platom od 80.000 dinara, sve je napustio jer je lenština obična. Zbog njega i njegovih laži nisam dobio uslovni otpust. Čim izađem odavde, tužiću ga krivično, za sve što pričam imam mnogo svedoka. Sve će vam ovo potvrditi i moja ćerka - rekao je za Kurir Goran.

TUŽIĆU GA KRIVIČNO! Bivši Miljane Kulić optužio oca za nasilje, odmah se oglasila porodica

Alo! Ilustracija /J.V.

 

Lukina sestra Teodora je stala na očevu stranu, ali je i sama istakla koje sve probleme je imala zbog ponašanja svog brata.

- Nije tačno to što je Luka pričao. Svađa između tate i mame je uvek bila zbog njega. Tata nije alkoholičar, to su sve laži. On jeste pio, ali ponekad sa društvom i kad su neka slavlja, a ne svaki dan kao što moj brat priča. On sve ovo radi da bi se u medijima pričalo o njemu, svi ti problemi su mogli da se reše privatno i u krugu porodice. Nikad tata nije udarao mamu glavom o zid. Televizore jeste uzeo, ali da se u kući ne bi gledao rijaliti, s kojim je Luka opsednut. Zbog svog ponašanja, stvarao mi je neprilike i sa prijateljima. Nikako to ne podržavam. Luka samo želi da bude poznat, a nije niko mi ništa - završila je ogorčena sestra.

 

TUŽIĆU GA KRIVIČNO! Bivši Miljane Kulić optužio oca za nasilje, odmah se oglasila porodica

Foto: Alo ilustracija/ATA

 

UHVAĆENI U TRŽNOM CENTRU Evo šta rade Marija i Bebica dok je Miljana u bolnici

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading