MAJA ŠUTNULA PECU ZBOG BLONDI? Novi detalji veze Raspopovića i Marinkovićeve
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što se pročulo da je Peca slab na atraktivne žene i da je sa mnogima pokušao da započne aferu, domaći mediji došli su do saznanja da je ovaj kontroverzni biznismen muvao i Blondi. Ova vest Maji nije ni malo prijala, te je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

MAJA ŠUTNULA PECU ZBOG BLONDI? Novi detalji veze Raspopovića i Marinkovićeve

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, vidno revoltirana Marinkovićeva je odlučila da sazna da li je to zaista istina, te se javila Suzani Perović Blondi. Kako nam je rekao izvor, Maja je odmah kontaktirala Blondi i tražila objašnjenje.

Blondi je, kako dalje tvrdi izvor. pokušala da smiri starletu, te joj je objasnila da se sve to odigralo pre par godina, kao i da joj se u poslednje vreme nije javljao.

MAJA ŠUTNULA PECU ZBOG BLONDI? Novi detalji veze Raspopovića i Marinkovićeve

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, Marinkovićeva i dalje nije mogla da poveruje u medijske natpise, nastavila je sa raspravom, istakavši da biznismen tvrdi da nikad nije bio ni u kakvom odnosu sa Blondi, a onda potom je obrisala sve poruke iz zajedničkog četa.

Podsetimo, Petar Raspopović pokušavao je dve godine da dopre do srca kontroverze rijaliti učesnice, ali mu nije pošlo za rukom, te sve završilo na neobaveznom flertu.

NAŠLA SAM MUŠKARCA KOJI ME PRIHVATA Dalila Dragojvić progovorila o novom dečku, a evo šta kaže za Cara

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading