TARA SIMOV OKRUTNA PREM ŠA Starleta iskoristila repera za more, pa ga šutnula, on joj preti fotografijama koje ima: Bolje joj je da ćuti
Printscreen

Bivši rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša ovog leta su se ponovo pomirili i bili na moru, da po povratku opet raskinuli. Zato su se pojavile sumnje da je obnovila vezu sa njim samo zbog toga da bi je odveo na letovanje.

Starleta i reper, koji se zbog nje razveo od supruge Ivane, imali su burnu vezu, a posle raskida su se kleli da se više nikada u životu neće pomiriti!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ipak, priznali su da su se ovog leta zajedno odmarali u Budvi.

- Bila sam s Nenadom na moru u Crnoj Gori, ali nismo bili u vezi. Viđali smo se. Nazovite to kombinacijom ili kako god želite, ali me više ne povezujte s njim! Imam novog dečka, iz Niša je i baš sam zaljubljena. Mnogo mi je lepo i ne želim da mi niko to kvari - kaže Tara, dok Nenad tvrdi da ima dokaze da su bili u vezi, a ne u kombinaciji:

- Bolje bi joj bilo da ćuti! Dobro zna da imam slike iz Budve i da smo tada bili zajedno kao svaki normalan par. Ne znam što se kači na moje ime?! Očigledno joj fali da bude u medijima.

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje da li zna ko je Tarin novi dečko, kog starleta krije od javnosti, muzičar odgovara: - Ma ne zanima me! Mada, video sam ga. Jednom smo se slučajno sreli u klubu. Nisam im se javio! Nek uživaju. Ja sam sam i čekam da nađem devojku koja me zaslužuje. Neku koja će da voli Nenada, a ne Ša!

Simova i Aleksić smuvali su se u "Zadruzi 4", u kojoj je starleta diskvalifikovana. Reper je umesto nje platio kaznu od 50.000 evra Pinku zbog kršenja ugovora, da bi ona potom izjavila kako je vezu s njim započela samo zbog rijalitija?!

MILJANA NA SVAKIH POLA SATA ZOVE MAMU I URLA Kulićevoj lekari dozvolili da koristi mobilni telefon, a evo šta traži Mariji

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Loading
Cile

12.08.2022 11:18

Mali ljivavi šarov je izludeo a tara ga vozi za sve pare magarčina iskompleksirana