MILJANA NA SVAKIH POLA SATA ZOVE MAMU I URLA Kulićevoj lekari dozvolili da koristi mobilni telefon, a evo šta traži Mariji
Alo! Ilustracija /J.V.

Miljana Kulić, koja i dalje leži u bolnici u Beogradu, dobila je dozvolu lekara da koristi telefon, pa neprestano upućuje pozive majci Mariji Kulić i dečku Nenadu Macanoviću Bebici i moli ih da je vode kući.

Miljana Kulić na svakih pola sata zove majku Mariju i dečka Bebicu i traži im da je izvedu iz bolnice. Zdravstveno stanje rijaliti zvezde je stabilno, pa su joj doktori iz Urgentnog centra dozvolili da koristi mobilni telefon.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otkako ima mobilni, Miljana neprestano zove Mariju i Bebicu i traži im da je odvedu kući. Prvo okrene Mariju i urla joj u slušalicu: "Ne mogu više da budem ni sekund u bolnici. Vodite me odavde kako znate i umete! Ako to ne budete uradili, pobeći ću usred noći." Kada joj Marija objasni da je to nemoguće i da mora da sluša lekare, onda zove Bebicu: "Ako me voliš, izvuci me odavde! Dobro sam" - priča naš izvor. Pošto joj ucenjivanje i vika ne pomažu, Miljana se vadi i na sina Željka!

- Ujutru je besna, a posle podne se smiri i hvata na patetiku. Pozove Mariju i počne sa pitanjima: "Kako je moj sin? Je l' Željko pita za mene? Pošaljite mi njegovu sliku..." Onda se obavezno rasplače: "Nedostaje mi! Ako nećete zbog mene da me izbavite odavde, onda to učinite zbog njega. Nije normalno da dete bude toliko odvojeno od majke. Zbog vas će me zaboraviti, neće me se sećati." Marija pokušava da je smiri, ali je Miljana ne sluša, već vrti svoju priču u krug po ceo dan - završava sagovornik.

Printscreen

 

Kulićeva je 20. jula bila na operaciji smanjenja želuca u Turskoj, posle čega je imala brojne komplikacije. Ona je završila na KBC u Nišu, gde joj je izvađena slezina, a zatim je prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stanje joj se popravlja.

DEJAN OTKRIO ŠTA SE DESILO NA PUTU DO ŠEPKA Dragojević pomenuo vradžbine, pa objasnio zbog čega ne želi da kaže koje je veroispovesti

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Gg

12.08.2022 09:13

Jadna sad se setila deteta a kad vrse bocu I luta dete joj nije na pameti jadno ono skim zivi

KoBra

12.08.2022 10:23

Kada je jahala na Zolanderu i bila u zadruzi onda nije pitala za dete?

Razum

12.08.2022 14:14

Patetika je i održava sve vreme. Tako su je vaspitali roditelji. Jadna, šta će...